Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
BOMBETRUSSEL MOD BILLUND LUFTHAVN:

30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Mandag 22. april 2024 kl: 12:13
Af: Redaktionen

Lørdag var Sydøstjyllands Politi massivt til stede i Billund Lufthavn på baggrund af en bombetrussel, der blev anmeldt til politiet omkring klokken 10.30 lørdag formiddag. Billund Lufthavn var på grund af bombetruslen lukket for flytrafik det meste af lørdagen

Sydøstjyllands Politi anholdt lørdag en mand i 30’erne, som havde fortalt politiet i lufthavnen om, at den genstand, han indleverede indeholdt sprængstof. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor anklagemyndigheden havde bedt om lukkede døre. Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.
 

Sydøstjyllands Politi oplyser ikke noget om, hvad mandens motiv har været. Det er nu en del af efterforskningen, men politiet oplyste lørdag, at der ikker er noget i den hidtidige efterforskning, der har peget på, at manden har arbejdet sammen med andre.
 

Den genstand, som manden havde indleveret og fortalt indeholdt sprængstof, blev senere undersøgt og destrueret af Forsvarets ammunitionsryddere, som lørdag aften foretog en kontrolleret sprængning af den indleverede genstand. Sprængningen foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.


- Der blev inden destruktionen taget kemiske prøver af genstanden, og vi afventer fortsat de tekniske erklæringer for med sikkerhed at kunne sige, hvad den indeholdt, siger politiinspektør Michael Weiss fra Sydøstjyllands Politi.


Sprængning af hæveautomat
Omkring klokken 04.00 natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en hæveautomat på Nordmarksvej i Billund var blevet sprængt. 


Det indgår fortsat i politiets efterforskning, hvorvidt dette måtte have en sammenhæng med bombetruslen i Billund Lufthavn. 


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Brancheorganisation på transportområdet får ny bestyrelsesleder
- Internationalt samarbejde er vigtigere end nogensinde
- Lufthavn fremviser kvartalsoverskud på 98 millioner kroner før skat
- Lufthavn ved Aalborg havde fremgang i april
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder
- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst