Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Taxi-IVS er endt i skifteretten

Torsdag 10. juni 2021 kl: 09:23
Share  


Af: Jesper Christensen

Sø- og Handelserettens Skifteret har taget et taxi-selskab, der blev etableret som et IVS-selskab 31. oktober 2018, under konkursbehandling. Selskabet blev begæret tvangsopløst i december sidste år

Ifølge Statstidende drejer det sig om selskabet TaxiFlex IVS med CVR-nr. 39989670, som drev virksomhed fra en adresse på Gammel Kongevej 39 i København.


Advokat Bo Lauritzen, der har adresse på Frederiksgade i København, er udpeget som kurator. Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt over for Sø- og Handelsrettens Skifteret, der har adresse i Amaliegade i København, inden tre uger efter denne bekendtgørelse.  


Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator opgjort pr. konkursdagen inden 4 uger efter denne bekendtgørelse.


TaxiFlex IVS med CVR-nr. 39989670 var ejet af Hafnia Trafik ApS, der ikke er berørt af konkursen. Hafnia Trafik ApS har et andet taxi-selskab - Taxi 69 ApS - der heller ikke er berørt af konkursen. Dette selskab offentliggjorde sin seneste årsrapport i september sidste år. Årsrapporten, der dækkede 2019, viste et overskud på 12.000 kroner, en egenkapital på 549.000 kroner og en balance på 714.000 kroner.


I forbindelse med ændringen af taxi-loven under den tidligere VLAK-Regering, blev taxi-området dereguleret. I en overgansperiode blev der trukket lod om betydeligt antal tilladelser. I den forbindelse blev der etableret en lang række IVS-selskaber til en krone pr. selskab. En stor det af disse selskaber, der ikke var heldige i lodtrækningen, blev lukket igen. Andre er så endt i skifteretten i forbindelse med en ændring af selskabsloven, som har betydet, at IVS-selskaber enten skal ændres til ApS'er eller lukkes.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sporarbejder nord for Limfjorden betyder aften- og natkørsel med bus i stedet for tog
- Cykler kan tage med bussen
- Underskriften er sat - Fransk togproducent bygger 100 tog til Danmark - i Tyskland
- Ombygning rykker rundt på busserne
- Kontanter er fra september atter velkomne i busser og flextrafik på Sjælland
- Vestsjællandsk kommune får el-busser til sommerferien
- Fjernbusselskab genoptager og udvider sin kørsel
- Plustur fortsætter som en del af turen året ud
- Fagforening skaffer godt 600.000 kroner i sager om arbejdsskader
- Faglige sager giver medlemmer godt 150.000 kroner i maj
- Busserne i Assens på Fyn får nye stoppesteder
- Hvis banesystemet var blevet behandlet med samme omhu som vejsystemet....

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst