Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny bro-direktør kommer fra trafikselskab i Skåne

Fredag 3. juli 2020 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Øresundsbro Konsortiets bestyrelse har udpeget Linus Eriksson til ny administrerende direktør for Øresundsbron, hvor han afløser Caroline Ullman-Hammer, som annoncerede sin afgang før nytår efter 13 år på posten. Linus Eriksson, der i dag er trafikdirektør hos Skånetrafiken, tiltræder sin nye stilling søndag 1. november

Ny bro-direktør kommer fra trafikselskab i Skåne
Linus Eriksson.
- Vi er meget glade for, at Linus Eriksson bliver ny direktør for Øresundsbro Konsortiet. Han har gedigen operativ erfaring og bredt kendskab til Øresundsregionen. Det er betydningsfuldt, når Øresundsbron nu går ind i et nyt årti med en målsætning om at øge trafikken og bidrage til yderligere regional integration, siger Bo Lundgren og Peter Frederiksen, der er henholdsvis formand og næstformand for Øresundsbro Konsortiet.


Linus Eriksson har været trafikdirektør for Skånetrafiken siden april 2015 og var før det trafiklederchef hos Trafikverket med ansvar for vej- og togtrafik i Sydsverige.


- Jeg ser frem til, sammen med Øresundsbrons medarbejdere og samarbejdspartnere, at fortsætte det gode samarbejde, som har kendetegnet de første 20 år, siger Linus Eriksson i en kommentar til sit kommende job.


- Jeg er overbevist om, at broen har meget mere at byde på på både den danske og svenske side. Gennem bæredygtig transport og enkle passager skaber broen vækst i Øresundsregionen - men også i landene som helhed, påpeger han videre.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst