Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Togoperatør skal have ny økonomidirektør

Torsdag 19. maj 2022 kl: 12:31
Share  


Af: Redaktionen

DSB’s økonomidirektør gennem de seneste syv år, Thomas Thellersen Børner, har sagt sin stilling op, da han har fået nyt job

- Jeg forlader et DSB med en sund økonomi, et historisk højt omdømme, og et DSB der i kølvandet af Covid-19 er i fuld gang med at vinde kunderne tilbage til toget og den kollektive transport, siger Thomas Thellersen Børner i forbindelse med sit farvel til DSB.


- Sammen med dygtige kolleger har jeg været med til at skabe et DSB, der er i god form til at gennemføre og implementere de store investeringer, der skal til for, at DSB i de kommende år kan gøre toget til Danmarks grønne mobilitetsmotor. Jeg vil gerne takke alle i DSB for et godt samarbejde, siger han videre.


Administrerende direktør i DSB Flemming Jensen fremhæver, at Thomas Thellersen Børner gennem sin tid hos DSB har ydet et væsentligt bidrag til effektiviseringen af DSB.


- Han har stået i spidsen for et solidt arbejde med kommerciel ejendomsudvikling til gavn for DSB’s økonomi, DSB’s kunder og i sidste ende den grønne omstilling af transporten i Danmark. Jeg vil gerne takke Thomas for hans meget store indsats for DSB og vores tillidsfulde samarbejde. Det er ærgerligt at skulle sige farvel til en god og dygtig kollega, men jeg respekterer samtidig Thomas’ ønske om at prøve noget nyt efter sammenlagt næsten ni år i DSB, siger Flemming Jensen. 


Arbejdet med at finde en ny økonomidirektør går nu i gang. Thomas Thellersen Børner fratræder sin stilling i DSB senest 1. november 2022.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Grøn skattereform sætter skub i elektrificeringen af Danmark
- Bybussen i Skanderborg kører på el fra på mandag
- Buspassager greb fat i rattet under kørsel
- Solcellepark ved Sønderborg skal levere el til togstationer
- Fossilfri byer kan koste bilejere og virksomheder dyrt
- Fredag 24. juni 2022 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Politiet standsede en lastbil på vej til eksamenskørsel
- Taxi-selskab melder klar til festival
- Færdselsstyrelsen arbejder på ny praksis med kopier af fællesskabstilladelser
- Letbanen i Odense kørte med godt 300.000 passagerer i opstartsuge
- Regionalrute lægges om på grund af trængsel
- DSB får ny økonomidirektør

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst