Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kølehus-aktiviteter skifter ejer

Onsdag 7. august 2024 kl: 11:08
Af: Redaktionen

TA-Logistics, der ejer Frode Laursen-koncernen, har sammen med Danish Crown solgt Agri-Norcold til den voksende Constellation Cold Logistics om med opkøbet vil have aktiviteter i otte vesteuropæiske lande. I forbindelse med salget melder TA- Logistics klar til nye opkøb

TA-Logistics begrunder beslutningen om at sælge Agri-Norcold med, at markedet for køle- og frysehuslogistik i Europa gennem de senere år er blevet konsolideret. Derfor gik ejerkredsen bag danske Agri-Norcold videre med de henvendelser, som de tidligere på året havde fået fra flere af de førende paneuropæiske operatører - blandt andet Constellation Cold Logistics.
 

Efter en grundig proces har Danish Crown og TA-Logistics nu solgt Agri-Norcolds samlede aktiviteter til Constellation Cold Logistics, som med opkøbet vil have aktiviteter i otte vesteuropæiske lande.
 

TA-Logistics' selskaber, Frode Laursen og Kaj Madsen, vil fortsætte det hidtidige samarbejde med Danish Crown og Carlos Rodriguez, der er administrerende direktør for Constellation, ser frem til at samarbejde med TA-Logistics’s selskaber - både i Danmark og i andre lande, hvor TA-Logistics leverer transport og andre værdiskabende tjenester.


Hos TA Logistics er vurderingen, at der vil ske en konsolidering inden for transport- og logistikmarkedet i Norden og den vil koncernen gerne være en del af.


- TA-Logistics A/S har derfor en klar vækststrategi, og vi ønsker fortsat at være en af de førende transport- og logistikvirksomheder i Norden. Salget giver et endnu stærkere kapitalberedskab til nye opkøb, enten til vores eksisterende selskaber, som for eksempel Frode Laursen A/S, eller til opkøb af nye selskaber inden for transport og logistik, siger Thorkil Andersen, der er administrerende direktør i TA-Logistics A/S.


Han fremhæver samarbejdet med Danish Crown om den udvikling, som Agri-Norcold har gennemført, som fantastisk. 


- Vi er stolte over denne udvikling, som er lykkedes gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Agri-Norcold's dygtige ledelse og dedikerede medarbejdere, siger han.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffører kan parkerer til halv pris fra 1. oktober
- Det bliver billigere at rejse mellem Bornholm og Sjælland
- Tvangsopløsning er endt med konkursbehandling
- Region og delstat vil "bygge bro" over bælt
- Solen skal levere energi til Als-færge
- Kontrollen med køre- og hviletider bliver udvidet og forbedret
- Vognmand i Nordvestjylland kører i rødt med ny fire-akslet tip-trailer
- Ramper rækker ud over totallængden på et kranvogntog
- Mindre transportvirksomhed i Faaborg er kommet under konkursbehandling
- Svensker bliver chef for tysk lastbilproducent
- Fragtvirksomhed fra Fredericia fik lærepladspris
- SVM-Regeringen vil spare 31 årsværk hos Beskæftigelsesministeriet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst