Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Taxi-selskab har fordoblet antallet af taxier i Vejle på fire år

Tirsdag 26. september 2023 kl: 10:07
Af: Redaktionen

Siden Dantaxi etablerede sig i Vejle i starten af 2020, har selskabet oplevet vækst og fordoblet antallet af Dantaxi'er i kommunen. Dantaxi's kommercielle direktør peger på, at de flere taxier giver kunderne flere fordele i form af hurtigere fremkørselstid og bedre dækning


Onsdag 1. januar 2020 var der i 15 Dantaxi'er i Vejle. Tirsdag 1. august i år kunne Dantaxi notere, at antallet var steget til 30. Ifølge Dantaxis kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, skyldes stigningen den kundebase, selskabet har opbygget, der igen har tiltrukket flere lokale vognmænd.


- Vi er inde i en positiv udvikling, siger Vibeke Wolfsberg og fortsætter:


- Vi har budt en række nye vognmænd velkommen i de senere år, hvilket har gjort det muligt for os at tage imod flere kørselsopgaver for virksomheder. Med vores nuværende flåde af vogne er vi i stand til at styrke vores engagement overfor vores kunder.


Det tager i gennemsnit otte minutter, før taxien er fremme 
Dantaxi har på baggrund af det stigende antal taxier sat gang i en kampagne i Vejle, der skal få flere kunder til at køre med Dantaxi. Direktøren fremhæver, at de nu 30 vogne resulterer i en mere finmasket dækning samt hurtigere fremkørsel.


- Vi har kortlagt ventetiden på vores taxier fra kunden bestiller, til vognen holder foran døren. Resultatet viser, at vores kunder i gennemsnit på ikke tidsbestilte ture kun venter otte minutter på en vogn. Det gælder alle ture i Vejle Kommune, på alle tider af døgnet, så det tal er vi faktisk ret stolte af fremhæver Vibeke Wolfsberg. 


App-bestilling til de fleste formål
Hvis man skal bruge taxi i Vejle, kan det ske ved at benytte selskabets app. Direktøren anbefaler app-bestilling til de fleste formål.


- Vi udvikler hele tiden på vores app med det formål at forbedre kundeoplevelsen. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde kunderne en brugervenlig app, der imødekommer deres behov, og som adskiller sig positivt i forhold til øvrige taxa-apps på markedet, siger direktøren. 


Er man ikke til bestilling med app, kan man bestille en Dantaxi via et almindeligt telefonopkald til selskabets kundecenter, der tager imod opkald hele døgnet. Om Dantaxi:
  • Foruden de 30 taxier i Vejle har Dantaxi 60 taxier i Trekantområdet, hvoraf de fleste kører i Billund og Kolding
  • På landsplan har Dantaxi 1.900 taxier, hvoraf 550 kører på el
  • Dantaxi’s app er Danmarks eneste landsdækkende app 
  • Foruden app-bestilling kan Dantaxi bestilles på telefon eller direkte på selskabets hjemmeside
  • Dantaxi er en del af Moove Group, der blev dannet i april 2022 med det formål at skabe en moderne, konkurrencedygtig mobilitetsvirksomhed, der ikke er begrænset til bestemte transportformer
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Busstoppesteder bliver vist i bogform
- Busstoppesteder i Danmark er et stop rundt omkring
- Havn i Nordvestvendsyssel overgår sine egne forventninger
- Brancheorganisation på transportområdet får ny bestyrelsesleder
- Fjernbusselskab opretter ruter i Norge
- Brancheorganisation for bilimportører skifter navn
- Nyt projekt sætter strøm til sygetransporter
- Kvinde kastede øl og mobil efter buschauffør - og blev anholdt
- Svensk rederi køber dansk færgerute til Norge
- Rederikoncern skærper sit strategiske fokus på kerneforretning
- Forhandlingerne fortsætter i dag
- Alle relevante aktører inden for kollektiv transport skal samles

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst