Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Negativ coronatest er et krav for at komme til Danmark

Lørdag 9. januar 2021 kl: 20:45
Share  


Af: Redaktionen

Fra lørdag 9. januar klokken 17.00 til og med 17. januar vil der være forbud mod at flyve til Danmark med passagerer uden en negativ coronatest. De seneste skærpede restriktioner for indrejse i Danmark omfatter ud over flypassagerer en række andre mennesker. Chauffører, der udfører godstransport er undtaget

For at begrænses smitten med de mere smitsomme varianter af Covid-19 har S-Regeringen besluttet at indføre et krav om, at alle flypassagerer til Danmark skal fremvise negative corona-test, før flyselskaberne må tage dem med. Testen skal være taget indenfor 24 timer før passageren går ombord på flyet.


Det er sundhedsmyndighedernes anbefaling at forebygge nye introduktioner af smitten i Danmark, og derfor udvider S-Regeringen de regler, der gælder for passagerer fra Storbritannien til at omfatte hele verden.


- Vi er i en meget alvorlig situation, og derfor stiller vi nu som et krav, at hvis du vil flyve her til, skal du have en negativ coronatest. På den måde sikrer vi, at der ikke kommer passagerer fra Storbritannien eller fra Sydafrika ind via andre lande og direkte ud i det danske samfund uden en test. Mulighederne for at blive testet for Covid-19 er gode, og de fleste større lufthavne har adgang til testfaciliteter i selve lufthavnen. Det er derfor er det et overkommeligt krav, som vil give et ekstra værn mod de mere smitsomme varianter, siger transportminister Benny Engelbrecht (S).


Forbuddet gælder alle passagerer undtagen børn til og med 12 år, og det er op til flyselskaberne at sikre, at man ikke kommer ombord uden en negativ test.


Indenrigsflyvninger og flyvninger fra Grønland og Færøerne er undtaget fra forbuddet.


Interesserede kan læse de seneste rejserestriktioner, som blandt andet betyder stramniger for, hvad der er et anerkendelsesværdigt formål, her:Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Norsk jernbaneoperatør kører ferske fisk med tog til Padborg
- Grundlægger af autotransportfirma er død
- Ulovligt fyrværkeri bliver sendt som pakker
- Bro over Ribe Å skal leve længere
- Toldere har tilbageholdt over 400 kilo ulovligt fyrværkeri
- Chauffører får bedre adgangsveje og forhold på havnen i Esbjerg
- Energiselskab får ny salgschef
- Vognmand ved Viborg valgte vogn med løve, kran og hejs
- Havn får medhold i Landsretten i sag mod færgerederi
- Det er umuligt at forudsige, hvordan fremtidens brændstofmarked vil se ud
- Randers-vognmand håndterer gods med et gående gulv
- Mistænkelig varebil var kendt af politiet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst