Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vejudvidelse betyder lukning af motorvej ved Aarhus

Mandag 12. august 2024 kl: 15:05
Af: Redaktionen

I den næste uges tid skal trafikanter, der kører på Motorvej E45 Motorvej mellem Aarhus S og Motorvejskryds Aarhus Syd, ud på en mindre omkørselsrute om aftenen og natten, da Vejdirektoratet skal i gang med at udføre arbejde ved broen, der fører Torshøjvej over E45

Vejdirektoratet begynder arbejdet med udvide broen, der fører Torshøjvej i Hørning over Motorvej E45. Arbejdet betyder, at E45 vil være spærret i begge retninger mellem Aarhus S og Motorvejskryds Aarhus Syd fra tirsdag 13. august klokken 18.00 og frem til onsdag14. august klokken 06.00. Frem mod onsdag 21. august vil syd- og nordgående retning skiftevis være spærret i aften- og nattetimerne.


Det kommende arbejde, som bliver udført den næste uges tid, betyder, at trafikanter i perioder må ud på en mindre omkørselsrute via Genvejen og Aarhus Syd.


Vejdirektoratet fremhæver, at arbejdet er planlagt uden for myldretidstrafikken, men at der må forventes en kødannelse i de tidlige aftentimer samt lidt forlænget rejsetid på grund af en omkørsel på cirka fem kilometer.


Efter afspærringen af begge sport vil Vejdirektoratet skiftevis spærre for sporene i nord- og sydgående retning på Motorvej E45 mellem  Aarhus S og Motorvejskryds Aarhus Syd i aften- og nattetimerne mellem klokken 18.00 og 06.00 næste morgen.
  • 14. – 16. august: Spærring af sydgående spor
  • 19.- 21. august: Spærring af nordgående spor

Vejdirektoratet peger på, at det i sydgående retning kan være nødvendigt at arbejde aften- og nat fra søndag 18. august til mandag morgen 19. august. I nordgående retning kan det ligeledes være nødvendigt at arbejde aften- og nat fra onsdag 21. august til torsdag 22. august.   


I dagtimerne er alle spor åbne som normalt, ligesom der vil være skiltet for omkørslen.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Containerskib på sprit sejler mellem Europa og Asien
- Containerterminal kører fossilfrit
- Chauffører kan parkerer til halv pris fra 1. oktober
- Energiselskab ansætter ny økonomidirektør
- Syd- og sønderjyske banestrækning får nye skinner med mere
- Havn i Vendsyssel dyster med otte europæiske havne om bæredygtighedspris
- Det bliver billigere at rejse mellem Bornholm og Sjælland
- Tvangsopløsning er endt med konkursbehandling
- Stort taxi-selskab kører ind i Holbæk
- Region og delstat vil "bygge bro" over bælt
- Solen skal levere energi til Als-færge
- 78,5 procent af DSB-passagerer ankom til tiden i første halvår

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
-

Klik venligst