Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny trafiksikkerhedskampagne skydes i gang på Transport 2023

Tirsdag 18. april 2023 kl: 12:34
Af: Redaktionen

Ny trafiksikkerhedskampagne skydes i gang på Transport 2023
På billedet ses hovedpersonerne i de nye trafiksikkerhedsfilm, Kamal Hassan (tv) og Havshen Nabaz, kendt som Hav og Kamal, samt chauffør Ronnie Høst Kristensen fra Danske Fragtmænd i Aalborg.

Med en række korte filmbudskaber til unge mellem 13-16 år skal en ny kampagne fra vognmandsorganisationen, DTL, og en række samarbejdspartnere gøre lastbilernes kraft og udfordringer i trafikken synlige for andre trafikanter. Kampagnen med titlen ”hop med i førerhuset” har forpremiere på transportmessen Transport 2023 i Herning på fredag

Hovedpersonerne i de korte filmbudskaber er duoen Havshen Nabaz og Kamal Hassan, der er kendt på YouTube og DR som Hav og Kamal, samt lastbilchauffør Ronnie Høst Kristensen fra Danske Fragtmænd i Aalborg.


- Målet er at få unge til at være mere opmærksomme på lastbiler og deres egen adfærd i trafikken. Der er nok ikke så mange, som får lov til at køre i lastbil og dermed opleve den respekt, der bør være for lastbilerne, og den forståelse, der kan opstå for chaufførens arbejdsbetingelser, siger underdirektør i DTL, Frank Davidsen, og tilføjer: 


- Vi ønsker at bidrage med vigtig information til de unge, der endnu ikke er i kørekortsalderen. På en pædagogisk, men samtidig humoristisk facon får de tilført nyttig viden om færden omkring en lastbil og arbejdsforholdene i førerhuset. Derfor vil vi formidle den proces gennem nogen, som de unge med sikkerhed lytter til.


Frank Davidsen henviser blandt andet til, at tusindvis af cyklister hvert år kommer til skade i trafikken. Risikoen for at komme alvorligt til skade eller miste livet på cykel er vokset siden 2016, mens risikoen for stort set alle andre trafikanter er faldet.


Messecenter Herning har i Hal F som noget nyt i år etableret et rekrutteringsområde, hvor unge elever fra skolerne i omegnen er inviteret. 


- Kampagnen bliver søsat her, og det betyder, at vi har mulighed for at præsentere budskaberne for vores målgruppe og branchen på samme tid, påpeger Frank Davidsen.


Forpremieren finder sted på Transport 2023 fredag 11.00 på scenen i Messecenter Herning, Hal F. 


Gruppen bag kampagnen består udover DTL af Applus Bilsyn, Circle K, Danske Fragtmænd, Fagforbundet 3F, If Skadeforsikring og Volvo Trucks.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportmesse i Herning tiltrak 23.778 besøgende
- Batterierne kommer fra amerikansk lastbilproducent
- Container-vognmand i Kolding skal have elektrisk man-skab
- Olie- og energiselskab har taget elektrificering til den tunge transport med på messe
- Leverandør af store og små køretøjer er på transportmesse med tre stande
- Vognmand i Næstved er kåret som ”Danmarks Grønneste vognmand”
- Danmarks nyeste lastbilmærke hedder Ford
- Transportmessen i Herning blev klippet i gang
- Lastbilmægler med hollandsk speciale deltager i transportmesse
- Dækproducent præsenterer ny serie lastvognsdæk på transportmessen
- Det kræver mod og planlægning og hårdt arbejde
- Ny trafiksikkerhedskampagne skydes i gang på Transport 2023

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst