Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Konstitueret chef fortsætter på posten

Tirsdag 17. januar 2023 kl: 11:21
Af: Redaktionen

Thisted Kommune har udpeget Søren Zohnesen som havnechef i den nye, kommunale organisation, hvor Hanstholm Havn med virkning fra årsskiftet er blevet en kommunal havn under Thisted Kommune. Søren Zohnesen, der blev konstitueret som havnechef i maj sidste år, der frem til at udvikle Hanstholm Havn

- Vi har valgt Søren Zohnesen, fordi vi mener, han er den rette mand til den opgave, der nu venter. Han har et indgående kendskab til virksomheden. Han kender medarbejderne, kunderne og de samarbejdspartnere, som er vigtige for havnens videre udvikling. Og så har han et grundlæggende, indgående kendskab til det at drive en havn. De færdigheder har vi brug for, siger direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse, Mogens Kruse Andersen, Thisted Kommune i forbindelse med udnævnelsen.


Søren Zohnesen, der siden maj sidste år har været konstitueret havnedirektør, ser frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle Hanstholm Havn.


- Ovenpå en turbulent tid er jeg både ydmyg og glad for at have fået muligheden for at være med til at indfri det potentiale, som jeg ser i Hanstholm Havn. I fremtiden skal vi være en moderne havn, der ud over at være Europas førende fiskerihavn også er en betydelig godshavn og en stærk spiller på markedet for den grønne omstilling. Jeg ser muligheder i at være blevet en del af den store organisation, som Thisted Kommune er. Vi får samlet kræfterne, og flere kan spille ind og arbejde sammen for, at lykkes. Det bliver en meget spændende opgave, siger Søren Zohnesen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst