Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Rederikoncern er sejlet ud af første halvår med et resultat på over 110 milliarder kroner

Onsdag 3. august 2022 kl: 10:40
Share  


Af: Redaktionen

Halvårsrapporten for A.P. Møller - Mærsk A/S viser, at koncernen efter årets første seks måneder har nået et resultat på knap 15,4 milliarder dollar - cirka 112 milliarder kroner. Administrerende direktør i A.P. Møller - Mærsk A/S, Søren Skou, peger på, at koncernen for 15. kvartal i træk har leveret en forbedret indtjening sammenlignet med samme kvartal året før

- Vi er rigtig godt tilfredse med fremgangen, som går på tværs af forretningen og som afspejler den store indsats alle i teamet lægger i at transformere Mærsk til en global spiller inden for integrerede logistikløsninger, siger Søren Skou.


A.P. Møller - Mærsk A/S' resultat er er især drevet af højere rater på langvarige kontrakter i forretningsområdet Ocean, hvor koncernens containerskibe er den største del af aktiviteterne.


Derudover har koncernen haft en markant og profitabel vækst i sin logistikforretning samt solide resultater i terminalforretningen.


- Fortsatte flaskehalse i de globale forsyningskæder samt krigen i Ukraine, der påvirker forbrugertilliden særligt i Europa, resulterede i lidt lavere volumen i Ocean forretningen. Vores kunder i Ocean efterspørger fortsat integrerede logistikløsninger, hvilket er hovedårsagen til at vores logistikforretning fortsætter med at vokse mere end markedet. Logistik havde i kvartalet en organisk omsætningsvækst på 36 procent og præsterede dermed det sjette kvartal i træk med en vækstrate over 30 procent, siger Søren Skou.


Interesserede kan se den seneste kvartalsrapport og halvårsrapport 2022 for A.P. Møller - Mærsk A/S (kun på engelsk) her:


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffør i bulgarsk lastbil gjorde sig uheldigt bemærket
- Første halvår viste fortsat fremgang for havnen i Aarhus
- Fynsk Vognmand har givet chauffør et nyt vogntog mellem hænderne
- Antallet af nyregistrerede el-lastbiler er mere end fordoblet
- Forskellen mellem første og andenpladsen blev 27
- Volvo Trucks ligger forrest efter syv måneder
- Franske varebiler skal kunne konverteres fra diesel og benzin til el
- Bilisterne har sat farten ned på motorvejene
- Link-trailer skal være en del af en distributionskæde
- Bestanden af 3,5 tons varebiler er vokset med 66 procent
- Bestanden af lette lastbiler svinder ind
- Amerikansk pakkedistributør vil købe udbyder af sundhedslogistik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst