Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Østjysk havn styrker kommunikationen

Mandag 1. august 2022 kl: 05:00
Share  


Af: Redaktionen

Aarhus Havn styrker sin kommunikationsindsatsen med ansættelsen af Daniel Møller Jensen som ny kommunikationspartner. Daniel Møller Jensen, der tiltræder mandag 1. august, kommer fra Dansk Erhverv og har tidligere erfaring fra Christiansborg - blandt andet som rådgiver for forskellige forskellige medlemmer af partiet Venstre

- Jeg ser frem til at blive en del af Aarhus Havn og ikke mindst til at møde de mange dygtige medarbejdere i og omkring organisationen. Aarhus Havn er en spændende virksomhed i udvikling, der har høje ambitioner for både Aarhus og resten af Danmark. Der er så mange gode historier at fortælle, og det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger Daniel Møller Jensen.


Havnens betydning skal formidles
Den nye kommunikationspartner har senest været fem år hos Dansk Erhverv og har tidligere arbejdet som politisk konsulent på Christiansborg. Han har stor erfaring med både strategisk og operationel kommunikation, og han ser frem til aktivt at bruge de erfaringer i hverdagen hos Aarhus Havn, hvor der skal kommunikeres til både kommercielle og politiske målgrupper.


- Der er vigtigt at få fortalt aarhusianerne, hvilken betydning Aarhus Havn har for både erhverv og byudvikling. Det er en af de allervigtigste opgaver, jeg kommer til at beskæftige mig med. Arbejdet giver mig mulighed for at trække på de erfaringer, jeg har fået i mine tidligere jobs, hvor politisk forståelse og en åben dialog med forskellige interessenter har været afgørende for en vellykket kommunikationsindsats, påpeger Daniel Møller Jensen.


Daniel Møller Jensen er 31 år og uddannet cand.scient.pol. Han bor i Hornslet nord for Aarhus med sin kæreste og to små drenge. 


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffør i bulgarsk lastbil gjorde sig uheldigt bemærket
- Første halvår viste fortsat fremgang for havnen i Aarhus
- Fynsk Vognmand har givet chauffør et nyt vogntog mellem hænderne
- Antallet af nyregistrerede el-lastbiler er mere end fordoblet
- Forskellen mellem første og andenpladsen blev 27
- Volvo Trucks ligger forrest efter syv måneder
- Franske varebiler skal kunne konverteres fra diesel og benzin til el
- Bilisterne har sat farten ned på motorvejene
- Link-trailer skal være en del af en distributionskæde
- Bestanden af 3,5 tons varebiler er vokset med 66 procent
- Bestanden af lette lastbiler svinder ind
- Amerikansk pakkedistributør vil købe udbyder af sundhedslogistik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst