Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vejhjælpsforretning gik godt i 2021

Mandag 24. januar 2022 kl: 10:58
Share  


Af: Redaktionen

Den nordiske vejhjælpsudbyder SOS Internationals Mobility-division rundede i 2021 for første gang over en million sager og knap to millioner opkald

De knap to millioner gange, der blev ringet efter vejhjælpsassistance hos SOS International i 2021, svarer til en stigning på 24 procent i forhold til året i forvejen. Stigningen er gældende for Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor SOS International leverer vejhjælp.


- Jeg er imponeret over den indsats, der er leveret af vores dygtige medarbejdere. 2021 var et år, der var præget af ekstrem stor uforudsigelighed på grund af covid-19. Derfor er jeg stolt af, at vi både slår rekord og samtidig bevarer en høj kundetilfredshed, siger Ellen Trolle, der er direktør for Mobility Division, SOS International.


Hård vinter og ændret adfærd
En del af stigningen kan tilskrives nye kunder, men hos SOS International peger man på, at der også ligger både vejrforhold og ændret adfærd bag det øgede behov for vejhjælp.


Alle de nordiske lande var ramt af en hård vinter i de første måneder af 2021. Hårdt vintervejr giver traditionen tro travlhed i vejhjælpsforretningen, når bilister får brug for starthjælp, fritrækninger og andre assistancer. Samtidig ser COVID-19 ud til at have påvirket bilejernes adfærd.


- Vores statistik peger på, at mange enten har holdt ferie i hjemlandet eller er kørt til udlandet i bil, siger Ellen Trolle.


Derudover har hjemmearbejde under pandemien betydet en stigning i behovet for starthjælp til biler, der har stået stille i længere tid.


SOS International yder vejhjælp i Danmark, Sverige, Norge og Finland, blandt andet via datterselskaberne SOS Dansk Autohjælp, SOS Veihjelp og SOS International Oy. 
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbilproducent skruer op for strømmen sammen med leverandør af ladeløsninger
- Gardintrailer med truckbeslag skal køre hos vognmand i Aabenraa
- Vognmandsorganisation kalder 11 kg-regel for et politisk misfoster
- Stigende e-handel kan betyde nye udfordringer på vejene
- Øresundsfærger sejler mere og mere bæredygtigt
- Belægningsspecialist kører ud med den tredie i rækken
- Lastbilproducent åbner batterifabrik i Belgien
- Lastbil kører på træsprit produceret af vind, vand og CO2
- Små cyklister oplevede stor lastbil på tæt hold
- Ny myndighedskontrol af arbejdstid er vedtaget - med vejledende kontrol de første tre måneder
- Chaufførmangel presser transportkapaciteten
- Fredag 13. maj 2022 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst