Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mand med palleløfter angreb parkeringsvagt

Tirsdag 7. december 2021 kl: 12:12
Share  


Af: Redaktionen

Mandag kl. 09.25 blev en 28-årig kvindelig parkeringsvagt "angrebet" af en 28-årig mand med en palleløfter, da hun ville udstede en bøde til en lastbil, der holdt ulovligt parkeret på Amaliegade i Aarhus Midtby. Det skriver Østjyllands Politi i sin seneste døgnrapport

Den kvindelige parkeringsvagt har forklaret til politiet, at hun og hendes kollega havde forsøgt at finde føreren af lastbilen, men da det ikke var lykkedes, begyndte hun at udarbejde en p-afgift. 


Parkeringsvagten stod foran lastbilen og skrev på sin blok, da hun kunne fornemme, at nogen kom kørende bag ved hende. Da hun vendte sig om, kunne hun se en palleløfter med flere paller på komme kørende direkte imod sig. 


Kort efter svingede palleløfteren ind foran hende og påkørte hendes skinneben og fod. Manden, der kørte palleløfteren, kaldte kvinden emsig, hvorefter han begyndte at køre væk. Da kvinden gjorde klar til at scanne lastbilens nummerplade, drejede føreren af palleløfteren rundt, så hun måtte springe til side for ikke at blive ramt igen. 


Parkeringsvagten ringede 112, og kort efter kom der en patrulje til stedet, som blev ledt i retning af manden, som var på vej væk fra stedet ved at bruge palleløfteren som en form for løbehjul. 


Politiet råbte manden an, og han vendte tilbage til stedet. På baggrund af forklaringer fra kvinden og hendes kollega blev manden anholdt og sigtet for angreb med genstand mod nogen i offentlig tjeneste. 


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- ITD ser positive seniortiltag i ny reformpakke om arbejdskraft
- Skaks nye kran kan skydes ud i 14 led og en forlængerarm
- EU-Parlamentet opfordrer til en klar ansvarsfordeling
- Madleverandør er uenig med kommunal beslutning
- Genbrugsvirksomhed har overført en anhænger til Fyn
- Transportvirksomhed i Vendsyssel valgte tre-akslet bogietrækker
- Kød skal køres i køletrailere med elektriske køleanlæg
- Københavns Kommune skal ophæve kontrakten med madleverandør
- - Vi må have en realistisk målsætning for den grønne omstilling
- Bulgarsk mand idømt fængsel og udvisning for omfattende hæleri af cykler
- Hollandsk statsborger fik syv års fængsel
- Forslag om ændring af godskørselsloven deles i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst