Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

De næste måneder byder på natligt vejarbejde over Storebælt - og på tidslommer til særtransporter

Mandag 12. juli 2021 kl: 16:00
Af: Redaktionen

Styregruppen i vognmandsorganisationen DTL's erfa-gruppe - DTL Kran Blok Erfa - har holdt møde med Storebæltsforbindelse omkring spærring af broen i forbindelse med asfalt- og vedligeholdelsesarbejde og broløb. Baggrunden for mødet var udsigten til flere periode med aften- og natarbejde på broen med tilhørende omlægninger af trafikken med udfordringer for særtransporter

For at kunne udfører vedligeholdelsesarbejdet på broforbindelsen under det højest mulige sikkerhedsniveau, hvor man nu let kan benytte muligheden for at lede al trafikken over i den ene side af broen, vil man lukke forbindelsen for tunge og omfangsrige særtransport over flere døgn i løbet af sensommeren og efteråret.
 

Hos Storebæltsforbindelsen lyttede til styregruppens forslag og argumenter for at åbne et ”vindue” hvert døgn for passage med de store transporter.


Den første periode er fra 7. til 18. august, hvor der vil blive lagt nyt asfalt på strækningen i begge retninger ved Knudshoved på Fyn. Her vil der blive mulighed for at komme over i korte intervaller, hvor man passerer arbejdsområdet i tidsrummet 02.00 til 04.00. 


I perioden uge 39 til 45 vil vedligeholdelsesarbejdet typisk blive udført nætterne fra torsdag til søndag morgen i perioden fra klokken 22.00 til klokken 07.00. Sværgodstransportører, som melder deres ankomst forud, vil få mulighed for at passere over Storebælt i tidsrummet mellem kl. 20:30 og 22:00 de pågældende døgn. 


- Det er fint at Storebæltsforbindelsen lytter til særtransportbranchen og forstår behovet for at kunne få afviklet de store transporter, siger formand for DTL Kran Blok Erfa, Jan Kjeldgaard.
 

De omtalte spærringer vil blive annonceret i Vejdirektoratets Ændringer for udskrift til Særtransport.
 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst