Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Direkte rute får fjerde fragtfærge

Torsdag 11. marts 2021 kl: 12:44
Af: Redaktionen

Direkte rute får fjerde fragtfærge
DFDS indsætter torsdag 1. april det godt seks år gamle ro/ro-skibet »Ark Dania« på rederiets nye rute mellem Frankrig og Irland. (Foto: DFDS)

Den danske rederi-koncern DFDS har besluttet at sætte endnu en færge ind på rederiets nye rute mellem den franske havneby Dunkerque og den irske havneby Rosslare. Baggrunden er stigende efterspørgsel fra transportvirksomheder for transport uden om Storbritannien

DFDS vil indsætte færge »Ark Dania« torsdag 1. april. Færge har en kapacitet på 188 enheder - 12 chaufførledsagdede trailere og 176 løstrailere.


DFDS åbnede den nye direkte rute mellem Frankrig og Irland, så transportvirksomheder kunne komme uden om de toldprocedurer, som fulgte på vejen gennem Storbritannien, efter Storbritanniens farvel til EU.


Den direkte rute mellem Frankrig og Irland betyder, at de chauffører, der følger med deres trailere med deres trækkere, har holdt deres krævede hvil om bord på færgerne, så de dermed kan nå mange af deres slutdestinationer inden for deres daglige køretid.


Ved at indsætte »Ark Dania«, der er et meget fleksibelt skib med hensyn til gods, kan DFDS frigøre kapacitet på de tre andre skibe på ruten, så de kan tage flere chaufførledsagede trailere med.


DFDS oplever en stigende efterspørgsel fra hele transportområdet efter at benytte den direkte rute i takt med, at flere og flere får øjnene op for fordelene ved ruten sammenhold med ruten over land via Storbritannien.


»Ark Dania« sejler i øjeblikket på DFDS' rute over Norsøen mellem Esbjerg og Immingham.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst