Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tysk producent af lastbiler og busser blev prist

Søndag 26. juli 2020 kl: 22:44
Share  


Af: Redaktionen

Ved dette års ETM Awards, som tyske EuroTransportMedia, står bag i samarbejde med Dekra, fik MAN Truck & Bus’ varevogne, lastbiler og busser topplaceringer i ti kategorier - og blev dermed den mest succesfulde producent. Fra varevogne og lastbiler til busser

  • MAN eTGE, MAN Lion's City 12 E og MAN eTGM vinder de tre kategorier for elektriske varevogne, elektriske busser og elektriske lastbiler
  • Den nye MAN Truck Generation med MAN TGX og MAN TGS fik topplaceringer i kategorien: langturstransport, tippere op til 32 tons og distributionstransport over 18 tons
  • Lion's City, Lion's Intercity og Lion's Coach vandt i henholdsvis bybus-, intercitybus- og turistbus-kategorierne
  • MAN Service Complete” for truck-trailer service og MAN Financial Services til leasing/finansiering af lastbiler vandt priser i kategorier, der lå ud over det rent tekniske og produktionsmæssige


Branchemagasinerne ”trans aktuell”, ”lastauto omnibus” og ”FERNFAHRER” var forinden gået sammen med Dekra, der blandt andet er aktiv inden for chaufføruddannelser for at finde de erhvervskøretøjer og mærker i erhvervskøretøjsindustrien, som læserne syntes bedst om.


Et stort antal læsere svarede tilbage med deres bedømmelser af over 250 erhvervskøretøjer fordelt på 16 kategorier - fra varevogne til tunge lastbiler og intercity-busser - som skulle dyste om priserne "Best Truck", "Best Van" og "Best Bus" ved ETM Awards. 


MAN vinder i alle tre kategorier af elektriske køretøjer
Priser blev også uddelt for tre yderligere kategorier, der dækkede el-varevogne, elektriske busser og elektriske lastbiler. Her tog MAN Truck & Bus med MAN eTGE, MAN Lion's City 12 E og MAN eTGM førstepladserne i deres respektive kategorier. 


Det var ikke kun MAN eTGM, der kom til tops i lastbilernes konkurrence. MAN TGX kom øverst i kategorien ”langturstransport”, MAN TGS var den bedste i kategorien ”tippere op til 32 ton” og fik også førstepladsen i kategorien ”tung distributionstransport for 18 tons og derover”. Alle de prisvindende lastbiler er en del af den nye Truck Generation, som MAN Truck & Bus netop nu er ved at lancere i Danmark og resten af Europa. 


MAN-busser kørte frem i forreste række
MAN’s busser fik også meget fine anmeldelser. MAN Lion’s City G med MAN EfficientHybrid kom øverst i kategorien ”bybus”. MAN Lion's Intercity tog intercity-buskategorien, og MAN Lion's Coach, den nuværende "Årets Coach 2020", tog turistbus-kategorien. 


MAN Service Complete indtog også førstepladsen for truck-trailertjenesten. I kategorien ”finansielle tjenester” vandt MAN Financial Services for andet år i træk kategorien ”lastbiludlejning / finansiering”.


På grund af den aktuelle situation annoncerede ETM-forlaget og Dekra vinderne af årets ETM-priser i form af en virtuel prisceremoni.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmænd kan sætte plexiglasplader op som afskærmning
- Logistik-firma fra Horsens åbner afdeling i Herning
- Politiet sigter 47-årig mand for bedrageri og tyveri af entreprenørmaskiner
- Bruttonationalproduktet faldt med 7,4 procent i andet kvartal
- Logistikcenter sætter fokus på kerneydelser
- Bulk-transportvirksomhed henter komplet vogntog i Hedensted
- Brotrafikken mellem Danmark og Sverige er faldet med 40 procent
- Lysregulering var i vejen for lastbil
- Grise lider på varme dyretransporter
- Dansk eksport skal have hjælp i corona-tiden
- Dansk rederikoncern konstaterer et hurtigere løft i efterspørgsel end forventet
- Limfjordens største havn har haft et mindre fald i godsomsætningen i første halvår

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst