Tyske Dachser lægger sine nordiske aktiviteter inden for sø- og luftfragt sammen

Tirsdag 30. januar 2024 kl: 10:28
Af: Redaktionen

Mandag 1. januar tiltrådte Mattias Kellgren, der senest har været Managing Director for CEVA Logistics Nordic, stillingen som Managing Director Air & Sea Logistics Nordic hos den tyske transport- og logistik-koncern, Dachser. Samtidig ændrer Dachser organisationen, så Dachser Air & Sea Logistics Nordic bliver en del af forretningsenheden Dachser Air & Sea Logistics EMEA - Europa, Mellemøsten og Afrika

Tyske Dachser lægger sine nordiske aktiviteter inden for sø- og luftfragt sammen
Mattias Kellgren er tiltrådt stillingen som Managing Director Air & Sea Logistics Nordic hos den tyske transport- og logistik-koncern, Dachser. (Foto: Dachser)
På det nordiske marked for sø- og luftfragt har Dachser været aktiv i Danmark siden 2005, i Finland siden 2013 og i Sverige siden 2019. De tre lokale forretningsben er blevet lagt sammen i den fællesnordiske virksomhed Dachser Air & Sea Logistics Nordic, hvor Mattias Kellgren fra årsskiftet tiltrådte som Managing Director Air & Sea Logistics Nordic.


Dachser Air & Sea Logistics Nordic har fem afdelinger rundtom i Norden. Afdelingerne er strategisk placeret i København, hvor der er gode forbindelser til Skandinaviens største lufthavn, Københavns Lufthavn, i Göteborg, som har Skandinaviens største eksporthavn, og i Finland, der er hjemsted for tre filialer, hvoraf den største ligger ved Helsinki lufthavn med mange forbindelser til det asiatiske marked.


52-årige Mattias Kellgren kommer til Dachser med over 30 års erfaring fra sø- og luftfragtbranchen. Siden 1995 har han haft flere stillinger hos Kuehne + Nagel, herunder som National Ocean Freight Director for Sverige og Branch Manager i Malmö. Hans seneste rolle var som Managing Director for CEVA Logistics Nordic.


Fra Dachser Swedens afdeling i Malmø bliver Mattias Kellgren ansvarlig for udviklingen af Dachser Air & Sea Logistics Nordic. Han bliver også en del af Dachser Nordics ledelsesteam, der holder til i Regional Office Nordic i Hvidovre, og som udover Mattias også består af René Sidor, Managing Director Nordic med ansvar for European Logistics i regionen, og Per Lund, Financial Director Nordic.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.