Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Abonnementsbetingelser
pr. 1. januar 2021.

Et abonnement på transportnyhederne.dk tegnes som udgangspunkt som et helårsabonnement. Der er dog også mulighed for at vælge en kortere abonnementsperiode.

Når man tegner abonnement, vælger du brugernavn og password, som er personligt og dermed kun må benyttes af de personer, der er tilknyttet den adresse, du angiver i din abonnementsbestilling. Abonnementsperioden løber frem til den dato, som bliver angivet i den fremsendte faktura.

Abonnementstyper
Tremåneders- og halvårsabonnementer omfatter kun én adgang til de løbende transportnyheder og adgang til transportnyhederne.dks arkiv.

Årsabonnementer giver udover de løbende transportnyheder og adgang til transportnyhedernes arkiv også adgang til at oprette yderligere fire adgange til personer tilknyttet den adresse, du angiver i din abonnementsbestilling uden yderligere beregning.
Betingelsen er, at du som abonnement selv administrerer de ekstra adgange. Ved oprettelse eller ændring til et storabonnement fremsendes en kort vejledning i pdf-format.

Vejledningen kan du også læse her:

Bestil dit abonnement her!

Ændring af abonnement
Du kan som abonnent altid henvende dig til transportnyhederne.dk for at få ændret dit abonnement fra et tremåneders- eller et halvårsabonnement til et årsabonnement ved at betale forskellen på det løbende abonnement og det ønskede. Dermed får du fuld glæde at de andre serviceydelser, som transportnyhederne.dk tilbyder.

Opsigelse
Et abonnement på transportnyhederne.dk fortsætter automatisk efter udløb af en abonnementsperiode, hvis det ikke opsiges til udgangen af en abonnementsperiode.

Opsigelsen skal være transportnyhederne.dk i hænde senest ved abonnementsperiodens udløb.

En eventuel opsigelse kan sendes til transportnyhederne.dk enten via email eller med almindelig brevpost til:

transportnyhederne.dk - hovedredaktionen Århus
Skolebakken 7, 1. tv
DK-8000 Århus C
telefon: +45 2720 2531 - +45 2720 2532
e-mail - klik her

Tilbage til nyhederne.

Print siden
-

Klik venligst