Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Politiet i Aarhus fik flere anmeldelser om stenkast mod kørende tog

Mandag 28. oktober 2024 kl: 12:17
Af: Redaktionen

Henover weekenden har Østjyllands Politi modtaget anmeldelser om tre forskellige episoder, hvor der er blevet kastet med sten mod kørende tog i nærheden af Kongsvang Station i Viby i det sydlige Aarhus

Den første anmeldelse kom fredag eftermiddag omkring klokken 16.15, hvor der ifølge anmeldelsen var blevet kastet med sten fra et sted omkring Ringgadebroen i Aarhus mod et tog, der kom kørende i retning mod Aarhus H.


Politiet oplyser, at de indledende undersøgelser peger i retning af, at gerningsstedet var omkring broen ved Kongsvang, som derfor efterfølgende blev afspærret og undersøgt nærmere.


- Det er selvfølgelig noget, vi ser på med alvor. Heldigvis er ingen personer kommet til skade i forbindelse med episoderne fra weekenden, men det har påvirket trafikken og togdriften, hvilket naturligvis kan være frustrerende for de togrejsende og øvrige trafikanter, siger fungerende politiinspektør hos Østjyllands Politi, Anders Uhrskov.


Søndag eftermiddag klokken 17.00 modtog Østjyllands Politi en lignende anmeldelse om et stenkast mod et tog - denne gang fra en nærtliggende gangbro mellem Gammel Kongevej og Christian X’s Vej i Viby J.


Politiet sendte igen patruljer til omrpdet for at undersøge stedet nærmere og sikre eventuelle spor på stedet, mens det ramte tog blev undersøgt nærmere senere på aftenen.


Senere søndag aften omkring klokken 20.20 fik Østjyllands Politi en tredje anmeldelse fra togpersonal om, at der lige efter Kongsvang Station havde stået nogle personer og kastet med sten mod toget, inden de var løbet væk fra stedet i østlig retning.
 

Ifølge politiets oplysninger kan der være en sammenhæng mellem episoderne, hvilket politiet efterforsker nærmere. Ifølge politiet har vidner beskrevet gerningspersonerne som værende yngre mænd i alderen 14-17 år.


- Vi har allerede modtaget nogle gode henvendelser fra et par borgere, men vi hører stadig gerne fra vidner i området omkring gerningsstederne og gerningstidspunkterne med muligt kendskab til episoderne, siger Anders Uhrskov.
 

Hvis man har oplysninger om sagerne, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet i Aarhus fik flere anmeldelser om stenkast mod kørende tog
- Stor øvelse lukker jernbanen over Storebæltsbroen - og motorvejen i den ene retning
- Natten til søndag giver en time tilbage
- Den nye EU-Kommission skal stille op til høringer i EU-Parlamentet
- Rangerlokomotiv er brintelektrisk
- Jernbanen i Aarhus bliver opgraderet til el-drift
- Ny aftale skal give kortere ventetid for grænsekrydsende togrejsende
- Bro-pylonen i Storstrømmen er oppe i fuld højde - 102 meter
- Kontrakten er underskrevet
- Togene mellem Hobro og Hjørring har fået grønt lys til nyrenoverede skinner
- Fransk producent af højhastighedstog - og andre lidt langsommere tog - får ordre på 12 af ny hurtig model
- Salg af tysk transportkoncern er blevet godkendt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst