Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Stor busoperatør har fået nye ejer

Onsdag 23. oktober 2024 kl: 13:31
Af: Redaktionen

Umove, der er et af Danmarks store busselskab, har fået ny ejer, da den hidtidige ejer - Cube Infrastructure Managers, som har ejet Umobe siden 2017 - har valgt at sælge selskabet til J.P. Morgan Asset Management's Global Transportation Group

JPM GTG, der blev grundlagt i 2010, er en førende investeringsspecialist inden for transport og blandt de ti største uafhængige skibsejere globalt. 


Hos Umove ser de frem til at byde JPM GTG velkommen som ny ejer og ser frem til at fortsætte den videre udvikling af selskabet med emissionsfri offentlig transport på tværs af Danmark.


JPM GTG har erfaringer fra investeringer i luftfart, jernbaner, containerudlejning, opladning af elbiler/batterilagring samt logistisk støtte og vedligeholdelse af havvindmøller.


I forbindelse med ejerskiftet peger Umove på, at man fortsat vil fokusere på at levere transportydelser af høj kvalitet til de lokale samfund, selskabet betjener.


Umove skriver:

"Det er "business as usual” og vi har stadig samme mål: at være frontløbere i udviklingen af emissionsfri offentlig transport i Danmark. Vi arbejder hen imod en fuldt elektrisk busflåde, og sammen med JPM GTG vil vi udfordre både os selv og markedet for at bevare vores position som markedsleder. JPM GTG’s globale netværk giver os endnu flere muligheder for at styrke vores kompetencer, service og leverancer med el-busser, som hjælper til at skabe et renere, sundere og mere bæredygtigt samfund".




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Stor busoperatør har fået nye ejer
- Økonomisk fremgang i Sverige smitter af på færgeruter
- Cykler kan komme med Sydtrafiks busser uden cykelbillet
- Vintertid betyder togpause på en time i Smilets By
- Finsk flyselskab får flere flyafgange
- 662.000 steg på letbanetogene i Odense i september
- Enhedslistens transportordfører træder ud af Folketinget
- Ordning med erhvervskort er udvidet til Sjællandsregionen
- Fredag 18. oktober 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Den nye EU-Kommission skal stille op til høringer i EU-Parlamentet
- Digitale pas og ID-kort skal gøre det lettere at rejse
- Vognmandsorganisation advarer mod fakturasvindlere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst