Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Karrosseribygger holder afskedsreception for medarbejder gennem 44 år

Onsdag 21. august 2024 kl: 12:45
Af: Redaktionen

Efter knap 44 år hos Fyns Karosseribyg A/S har Jørgen Rasmussen valgt at gå på efterløn. Hans arbejdsplads gennem de mange år holder afskedsreception for ham fredag 23. august i virksomhedens afdeling på Maltgørervej i Søndersø fra middagstid og nogle timer frem

Karrosseribygger holder afskedsreception for medarbejder gennem 44 år
Jørgen Rasmussen er efter 44 år hos Fyns Karosseribyg A/S gået på efterløn.
Jørgen Rasmussen kom til Fyns Karosseribyg A/S 12. marts 1981, da han blev ansat i virksomhedens afdeling i Søndersø. Men før ansættelsen arbejdede han for det daværende Søndersø Karosseri, hvor han også blev udlært. Det var her, han mødte Keld Thomsen, stifteren af Fyns Karosseribyg. De to lærte hinanden at kende som kollegaer, og deres professionelle forhold fortsatte, da Keld Thomsen valgte at blive selvstændig i 1977 og grundlagde Fyns Karosseribyg A/S. 


Under sine tidlige år hos Fyns Karosseribyg A/S var Jørgen Rasmussen en drivkraft i udviklingen af virksomhedens produkter. Især spillede han en stor rolle i udviklingen af opsamler-bilerne til blomstervognmændene på Fyn i 1980'erne og 1990'erne. Hans tekniske dygtighed og innovative tilgang bidrog markant til virksomhedens succes og produktudvikling.


Jørgen Rasmussen har altid haft en lederrolle i virksomheden, hvor han har haft ansvaret for et team af kollegaer og lærlinge. I 2005 blev han udnævnt til værkfører i Søndersø-afdelingen, hvor han fik ansvar for både opbygninger og reparationer. I denne rolle har udnyttede han sin faglige ekspertise og var mentor for mange af sine kollegaer, hvilket har gjort ham yderst vellidt og respekteret af både kollegaer og kunder.


Jørgen Rasmussen, der vil blive savnet i hverdagen i Søndersø-afdelingen, er blevet efterfulgt af Jonas Hansen som værkfører.


Hos Fyns Karosseribyg A/S ønsker alle Jørgen Rasmussen det bedste i hans nye virke som efterlønner og takker ham for hans mange års tro tjeneste og betydelige bidrag til Fyns Karosseribyg A/S.


I afledning af Jørgen Rasmussens afsked med Fyns Karosseribyg A/S afholder virksomheden afskedsreception fredag 23. august fra kl. 12:00-15:00 på Maltgørervej i Søndersø, hvor der vil være mulighed for at tage afsked med Jørgen Rasmussen og samtidig hilse på Jonas Hansen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Energiselskab ansætter ny økonomidirektør
- Fær­ge­re­de­ri­er­nes bestyrelse er på plads
- Vognmand fortsætter som formand hos arbejdsgiverorganisation
- Region skal vælge ny rådsformand
- Transport- og logistik-koncern skal finde ny direktør
- Havn på Bornhold tager afsked med sin økonomidirektør
- Karrosseribygger holder afskedsreception for medarbejder gennem 44 år
- Scania-koncernen skal finde ny finansdirektør
- Råd for trafiksikkerhed får ny direktør
- Dæk-importør og forhandler har ansat forsyningskædedirektør
- Energiselskab har ansat en ny markedschef til transportområdet
- Færgesekretariat har fået ny sekretariatsleder

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst