Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern opnåede et mindre bruttoresultat med øgede markedsandele

Onsdag 24. juli 2024 kl: 11:05
Af: Redaktionen

Transportkoncern opnåede et mindre bruttoresultat med øgede markedsandele
(Illustration: DSV)

Den dansk-baserede transport- og logistikkoncern, DSV, der har hovedsæde i Hedehusende og aktiviteter over det meste af verden, har offentliggjort halvårsrapporten for første del af 2024. Halvårsrapporten viser blandt andet et resultat for årets andet kvartal, som ifølge DSV er i overensstemmelse med forventningerne

Halvårsrapporten viser et fald i bruttoresultatet på 4,0 procent og et fald på 12,4 procent i driftsresultatet, EBIT, før særlige poster sammenlignet med samme periode sidste år. 


DSV's ledelse peger på, at resultaterne afspejler en stærk præstation i de tre divisioner, der alle har taget yderligere markedsandele på trods af et konkurrencepræget marked.


Sammenlignet med første kvartal 2024 leverede DSV-koncernen i andet kvartal en nominel vækst i EBIT før særlige poster på 12,6 procent drevet af stigende volumener og stabilisering af indtjeningen pr. sending i Air & Sea.


På baggrund af resultaterne i første halvår og forventningerne til andet halvår indsnævrer DSV forventningerne til EBIT for hele 2024 til mellem 15,5 og 17,0 milliarder kroner.


- Vi har navigeret i et udfordrende marked og leveret stærke resultater i andet kvartal af 2024 drevet af positiv volumenvækst og stabilisering af bruttoresultatet pr. sending i Air & Sea-divisionen. Vi fortsætter med at vinde markedsandele i alle tre divisioner understøttet af vores styrkede kommercielle platform. Derudover har vi øget vores produktivitet i alle divisioner, siger DSV's koncernchef Jens H. Lund.


På trods af et udfordrende marked har DSV håndteret øgede fragtmængder, øget sine markedsandele på tværs af alle tre divisioner og haft solide pengestrømme. 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ramper rækker ud over totallængden på et kranvogntog
- Mindre transportvirksomhed i Faaborg er kommet under konkursbehandling
- Svensker bliver chef for tysk lastbilproducent
- Fragtvirksomhed fra Fredericia fik lærepladspris
- SVM-Regeringen vil spare 31 årsværk hos Beskæftigelsesministeriet
- Transportfirma i Haslev er endt i Skifteretten i Næstved
- Maskinstation tipper med ny fire-akslet trailer
- Vognmand fortsætter som formand hos arbejdsgiverorganisation
- Energiselskab har sat et X ved transportudstilling i weekenden
- Vognmandsorganisation formoder, at krav falder bort
- Antallet af konkurser er faldende
- Tysk lastbilproducent viser ny let elektrisk lastbil på transportmesse i Hannover

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst