Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk trailerproducent får ny Country Manager for Skandinavien

Tirsdag 23. juli 2024 kl: 11:47
Af: Redaktionen

Tysk trailerproducent får ny Country Manager for Skandinavien

Kögel Trailer GmbH har udnævnt Lars Hansen som ny Country Manager for Skandinavien. Den tyske trailerproducent ønsker med udnævnelsen af Lars Hansen at fortsætte med at udbygge sine forretninger på de skandinaviske markeder - i første omgang med fokus på Danmark og Sverige

En af Lars Hansens opgaver bliver at opbygge et Kögel-team i Nordeuropa, som skal fremme det direkte salg af Kögel-køretøjer samt understøttelse af forhandlere og servicepartnere.


- Jeg vil for at nå dette mål i første omgang koncentrere mig om at understøtte vores lokale forhandlere og servicepartnere og udbygge dette netværk. Med rygdækning fra det planlagte team kan vi her tage et stort skridt fremad, siger Lars Hansen.


Fokus i de nordiske lande vil ligge på produkterne Kögel Cargo og Kögel Port. Kögel Cargo er en driftssikker sættevogn med høj nyttelast og optimalt udstyr til forskellige brancher, og den er især egnet til transport af papir, drikkevarer, kemiske produkter med videre. En særlig udgave - Kögel Cargo Nordic P120 - er til rådighed i de skandinaviske lande.


Kögel Port er et containerchassis, som tilbydes i mange varianter, og som er optimalt egnet til langstrækningstransport af containere og til kombineret trafik. Den er konstrueret til transport af forskellige containertyper. Begge køretøjstyper er allerede stærkt repræsenteret i Skandinavien og udgør derfor kernen i Kögels aktiviteter i denne region.

 
Lars Hansen har i sin 15-årige karriere i transportbranchen arbejdet i forskellige stillinger og regioner - blandt andet hos opbyggervirksomheden Sawo A/S, hos kranproducenten HMF A/S og hos Poul Tarp A/S, der er specialiseret veje- og softwaresystemer til lastbiler. Senest har han været ansat hos DanBox/AKA-DanBox, hvor han ledede salget af skabe og brændstoftanke til lastbiler i Skandinavien, Benelux, Tyskland, Østrig og Schweiz.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ramper rækker ud over totallængden på et kranvogntog
- Mindre transportvirksomhed i Faaborg er kommet under konkursbehandling
- Svensker bliver chef for tysk lastbilproducent
- Fragtvirksomhed fra Fredericia fik lærepladspris
- SVM-Regeringen vil spare 31 årsværk hos Beskæftigelsesministeriet
- Transportfirma i Haslev er endt i Skifteretten i Næstved
- Maskinstation tipper med ny fire-akslet trailer
- Vognmand fortsætter som formand hos arbejdsgiverorganisation
- Energiselskab har sat et X ved transportudstilling i weekenden
- Vognmandsorganisation formoder, at krav falder bort
- Antallet af konkurser er faldende
- Tysk lastbilproducent viser ny let elektrisk lastbil på transportmesse i Hannover

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst