Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aalborg-firma bliver en del af nyligt etableret logistik-gruppe

Mandag 27. maj 2024 kl: 13:12
Af: Redaktionen

Transport- og speditionsvirksomheden Uni-way A/S, der har hjemsted i Aalborg og en årlig omsætning på et par hundrede millioner kroner, bliver en del af Blue Logistics Group A/S, der i sidste uge kunne meddele, at Fogtmand A/S i Vejle var blevet en del af gruppen

Uni-way og Blue Logistics Group A/S har indgået en aftale om, at aktiemajoriteten i Uni-way A/S, skal overgå til Blue Logistics Group A/S. Dermed træder Uni-way A/S ind som nyt medlem af den nyligt etablerede logistikgruppe, der i sidste uge blev udvidet med Fogtmann A/S i Vejle.


Dette strategiske skridt skal sikre Uni-ways’ fokus på udvikling, partnerskab og kunder - og styrke Blue Logistics Group A/S' position på markedet for transport og logistik samt udvide selskabets serviceportefølje.


Uni-way tager sit speciale i transport- og speditionsløsninger på det europæiske marked ind i partnerskabet, som fremadrettet skal være med til at forbedre Blue Logistics Group A/S' evne til at imødekomme kundernes behov og sikre høj kvalitet og kundefokuseret tilgang til transportmarkedet.


- Vi er meget glade for og stolte af at kunne byde Uni-way velkommen som en del af familien, siger Nikolaj Meyland-Smith, der er administrerende direktør (Group CEO Nordics) i Blue Logistics Group A/S. 


- Uni-way har et rigtig godt omdømme og en flot historik inden for transport- og speditionsbranchen. Det er en solid virksomhed med nogle meget dedikerede og kompetente medarbejdere, som driver et mere traditionelt speditionsfirma end Fogtmann A/S, siger han videre.


Uni-Way vil som en del af Blue Logistics Group A/S fortsætte med at operere under eget navn. Integrationen vil være en glidende proces, der skal sikre minimal forstyrrelse for Uni-ways eksisterende kunder og samarbejdspartnere.


- Ved at blive en del af Blue Logistics Group får Uni-way mulighed for at udvide vores serviceydelser og styrke vores position på markedet, siger Claus Madsen, der er administrerende direktør for Uni-way. 


- Vi er overbeviste om, at denne integration vil være til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Herudover, giver dette partnerskab os muligheden for at nå nye højder i udviklingen af vores virksomhed som allerede baserer sig på partnertankegangen.  Vi lever i en tid, hvor vores kunder har mere og mere fokus på ansvarlig drift af selskabet - og derfor er det vigtigt for os at stå stærkere på denne front - og det gør vi helt klart som en del af Blue Logistics Group, siger han videre.


Integrationen af Uni-way i Blue Logistics Group A/S er et led i selskabets strategi om at udvide sine aktiviteter og styrke sin position på markedet. 


- Vores dialog med partnerne bag Uni-way har pågået i en årrække, men som med god årgangsvin, så skal der nogle gange god tid til, før den skal ned fra hylden og drikkes. Nu var tiden rigtig for både dem og os - så ja, vi er da helt klart stolte over at få sådan et hold og navn med ombord, siger stiftende partner for Blue Logistics Group Karsten Mathiesen.


- Det bekræfter både vores egen rejse, men så sandelig også deres ønske om, at være mere for deres kunder i morgen end i går. Vores rejse er stadig kun lige begyndt, men ikke desto mindre - så er det skønt at være kommet fra land med så prominente selskaber og personerne bag, som er tilfældet med Combino A/S, Fogtmann A/S og nu også Uni-way A/S. Vi kan jo stadig ane startblokken i bagruden, men holder dog fokus rettet ud af forruden og fortsætter rejsen. Vi kan nu ane vores første udmeldte milepæl i horisonten, som var én milliard kroner i omsætning på sunde selskaber i vores første regnskabsår.


Blue Logistics Group A/S' første regnskabsår løber fra 1. januar 2024 til 30. juni 2025.


Fakta om Uni-way's vej ind i Blue Logistics Group A/S:
  • Uni-way, der er hjemhørende i Aalborg, har i en årrække opereret med partnerskaber blandt de ledende medarbejdere
  • Uni-way tilfører gruppen godt 100 medarbejdere
  • Alle partnere i Uni-way fortsætter aktivt i deres nuværende roller 
  • Uni-way fokuserer primært på traditionel spedition blandet med specialtransporter og transporterer primært til/fra Norden og transport til/fra nordlige Europa
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tip-trailer har speciel beklædning på bund og sider
- Fredag 14. juni 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- To bekendtgørelser skrives sammen
- Kokainkartel er optrevlet efter anholdelser i Spanien
- De lette kørste frem med 61
- Forskellem mellem nummer et og to er 43
- Maj 2024 endte 74 under maj 2023
- Bestanden af tunge lastbiler er vokset
- To transportministere mødtes i Glücksburg - og snakkede om kollektiv transport
- Havn i Nordvestvendsyssel overgår sine egne forventninger
- En takker af - og en anden tager over

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst