Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nordjysk lastbilforhandler vinder international Iveco-pris for sit arbejde med eftermarkedet

Tirsdag 21. maj 2024 kl: 10:49
Af: Redaktionen

Nordjysk lastbilforhandler vinder international Iveco-pris for sit arbejde med eftermarkedet
Stiholt-medarbejderne Ulrik Buss, Aase Hansen, Mattias Lykke Jørgensen, Jesper Frederiksen og værkfører Rune Jensen, der deltog i CEC-konkurrencen tilbage i november.

Stiholt Erhvervsbiler i Aalborg har vundet Iveco's årlige Customer Excellence Challenge for region Norden. Prisen tildeles på baggrund af en høj score på en række parametre, hvor Stiholt's medarbejdere gennem hele 2023 har udvist et "særligt engagement og en enestående kvalitet i arbejdet"

Direktør hos Stiholt Erhvervsbiler, Michael Gadekær, har fået at vide, at fem af hans medarbejderne er udtaget til at komme til Madrid, hvor Iveco Group afholder sit årlige Customer Excellence Challenge Award Show.


Her fejrer man de dygtigste på eftermarkedet på europæisk plan. Stiholt Erhvervsbiler er udtaget, fordi de i 2023 har vundet CEC for Norden og efterfølgende har deltaget i en konkurrence over to dage. Vinderne af denne konkurrence kåres i Madrid.


- Vi vidste, at vi havde klaret os godt, og at vi nok havde vundet CEC-prisen for Norden, men at de fem konkurrencedeltagere nu skal til Madrid, det er da overvældende og meget spændende. Jeg er utrolig stolt af dem og de fortjener al den hæder, de kan få, for det er i den grad udtryk for deres daglige dedikation og indsats, siger Michael Gadekær.


Henrik Vangsfeldt, der er Customer & Product Support Manager hos Iveco, fremhæver, at Stiholt har opnået et meget flot resultat og er velfortjente vindere i deres region. 


- Nu kan vi så sende dem til Madrid, hvor de har gode chancer for at tage den store europæiske triumf. Det er vi på deres vegne meget stolte af. Indsatsen i hele 2023 viser med al tydelighed, at Michael (Gadekær red.) og hans dedikerede team af medarbejdere arbejder målrettet for at opretholde de høje standarder, som virksomheden er kendt for, siger Henrik Vangsfeldt.


Et stærkt Stiholt-hold
Det er de fem Stiholt-medarbejdere Ulrik Buss, Aase Hansen, Mattias Lykke Jørgensen, Jesper Frederiksen og værkfører Rune Jensen, deltog i CEC-konkurrencen tilbage i november. De er alle ansat på Stiholt's værksted og arbejder dagligt med kunden og problemløsning i centrum.


Netop problemløsning var en af opgaverne i konkurrencen, hvor holdet i fællesskab skulle fjerndiagnosticere en lastbil. Derudover skulle de svare på en multiple choice-test.


Direktør Michael Gadekær er sikker på, holdet vil klare sig godt. De har nemlig en god værkfører i ryggen og masser af erfaring at trække på.


- Rune Jensens engagement og styring som værkfører er eminent. Det har han virkelig sans for og sammenholdt med holdets anciennitet og store erfaring tror jeg, vi har de bedste forudsætninger for at løbe med sejren i Madrid.


Det er ifølge Michael Gadekær medarbejdere, som har Stiholt i blodet, men en stor tak lyder også til Iveco.


- Vi har gået med spænding og ventet på resultatet af konkurrencen, som jo var tilbage i november, men Iveco har ikke kunne oplyse noget, fordi vinderen blandt de 10 europæiske regioner afsløres i Madrid. Det er simpelthen fantastisk, at Iveco belønner mine medarbejdere med denne oplevelse. Disse tiltag motiverer dem og det er en anerkendelse udover det sædvanlige og den, vi dagligt giver hinanden, siger Michael Gadekær.


Fakta om Iveco's Customer Excellence Challenge:
Det er Iveco Group, der står bag CEC eller Customer Excellence Challenge, som Stiholt Erhvervsbiler har vundet i Norden. Resultatet af CEC beror på, at eftermarkedet i gennem hele 2023 er blevet målt på og bedømt ud fra en række kriterier, der blandt andet dækker, hvor gode de er til at få biler ind, kampagner, service og træning. Stiholt scorer 940 point ud af 1.200 mulige for hele året.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tip-trailer har speciel beklædning på bund og sider
- Fredag 14. juni 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- To bekendtgørelser skrives sammen
- Kokainkartel er optrevlet efter anholdelser i Spanien
- De lette kørste frem med 61
- Forskellem mellem nummer et og to er 43
- Maj 2024 endte 74 under maj 2023
- Bestanden af tunge lastbiler er vokset
- To transportministere mødtes i Glücksburg - og snakkede om kollektiv transport
- Havn i Nordvestvendsyssel overgår sine egne forventninger
- En takker af - og en anden tager over

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst