Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fejedreng blev lastvognsmekaniker - og vinder af pris

Tirsdag 7. maj 2024 kl: 12:45
Af: Redaktionen

DI Sønderjylland uddelte mandag årets lærlingepris til Rasmus Friis Pedersen, der er mekanikerlærling hos Bache A/S i Padborg. Begrundelsen er, at Rasmus Friis Pedersen har udvist en bemærkelsesværdig dedikation og engagement i sit arbejde som lastvognsmekanikerlærling og bidraget fagligt og socialt hos virksomheden, hvor han startede som fejedreng

Rasmus Friis Pedersen, der i dag er 21 år, bliver beskrevet som en forbilledlig rollemodel for  virksomhedens lærlinge, der ser op til ham for hans faglige dygtighed, arbejdsmoral og positive indstilling. 


Bache A/S, der indstillede ham til prisen, fremhæver hans evne til at inspirere og motivere andre unge til at forfølge en karriere inden for erhvervsuddannelserne som uvurderlig.


Rasmus Friis Pedersen kom til Bache A/S som ung og energisk fejedreng - med en drøm om at forfølge en karriere inden for regnskab og blive regnskabschef. Men det tog ikke lang tid, før han fandt faget som lastvognsmekaniker betydeligt mere interessant. Han tog initiativet til at begynde uddannelsen, og har ifølge Bache A/S siden udvist en imponerende faglig indsigt og dygtighed.


Den unge mekanikerlærling modtog derfor Lærlingeprisen 2024 for DI Sønderjylland hos virksomheden Bache A/S i Padborg.


- Sådan nogle som Rasmus har vi stærkt brug for både nu og de kommende mange år. Hvis virksomhederne her i Aabenraa skal skabe vækst og arbejdspladser, er det helt afgørende, at vi er med til at uddanne så mange dygtige mennesker som overhovedet muligt. Og her er Rasmus en ren solstrålehistorie, siger bestyrelsesleder for DI Sønderjylland, Torben Pedersen, der er President, Refrigeration and Air Conditioning hos Danfoss A/S.


Det var en stolt borgmester, der var med til at fejre den unge lastvognsmekaniker og prismodtager.


- Jeg har al mulig grund til at være stolt. For jeg kan jo konstatere, at vi ikke blot har dygtige virksomheder her i kommunen. Vi har også dygtige lærlinge. Ikke mindst for virksomhederne her i Aabenraa Kommune gælder det, at hvis de fortsat skal skabe vækst, velfærd og velstand, så er det helt afgørende, at vi alle støtter op om uddannelsen af så mange dygtige mennesker som overhovedet muligt, siger borgmester Jan Riber Jakobsen fra Aabenraa Kommune.


Fakta om LærlingePrisen 2024
  • På tværs af landet findes lærlinge og elever, der har udmærket sig fagligt eller socialt hos den virksomhed, hvor de er i praktik. Det kan være lærlinge og elever, der tager et ekstra ansvar, når der er tryk på i dagligdagen, eller som bidrager til at skabe et godt socialt sammenhold på virksomheden. Med LærlingePrisen kan virksomheden give en god medarbejder et ekstra skulderklap
  • Prisen uddeles årligt på enten regionalforeningens erhvervstræf eller på virksomheden. Alle DI-medlemsvirksomheder kan indstille en lærling eller elev fra deres virksomhedVinder af lærlingeprisen Rasmus Friis Pedersen fik sig en overraskelse, da han blev troede, han skulle til arbejdsmøde, men i stedet fik overrakt lærlingeprisen for DI Sønderjylland. Fra venstre borgmester i Aabenraa Jan Riper Jakobsen (K), bestyrelsesleder i DI Sønderjylland Torben Pedersen, prisvinder Rasmus Friis Pedersen og medlem af priskomiteen, HR-chef i Kohberg Nanna Noe. (Foto: Gordon Trier)


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tip-trailer har automatisk rullepressenning
- Vognmand i Herlufmagle har fået ny fire-akslet trækker med kraftig kran
- Havn ved Elben startede året med fremgang
- Lokale lastbiler og produktionsvirksomheder i Sønderborgområdet skal være mindre CO2-belastende
- Vognmand i Kronjylland er endt i skifteretten i Aalborg
- EU-Kommissionen bekræfter, at Østrigs nord-syd begræsninger strider mod EU-lovgivning
- På vej nedad med tungt læst samler vogntoget energi til en fjerde tur
- Svensk Øresunds-havn får ny containerforbindelse
- Nummer 17 er nummet er ud af tre
- Amfetaminnetværk på Vestsjælland er blevet optrevlet - flere personer anholdt
- Vej på Lolland bliver udbygget
- Mange bilister kørte for stærkt forbi vejarbejdere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst