Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transport- og logistik-koncern overtager samarbejdspartner

Onsdag 17. april 2024 kl: 12:21
Af: Redaktionen

Tysk transport- og logistik-koncern overtager samarbejdspartner

Transport- og logistik-koncernen, Dachser, der har hovedsæde i Kempten i den tyske delstat Bayern og aktiviteter i en lang række lande verden over, overtager Brummer Logistik GmbH, der med udgangspunkt i Neuburg am Inn i Bayern har fokus på temperaturstyret transport af fødevarer mellem Tyskland, Østrig og de omkringliggende lande

Med opkøbet af alle Brummer Logistik GmbH's driftsaktiviteter vil Dachser styrke sit netværk til transport og opbevaring af fødevarer i Europa. Virksomhederne har aftalt ikke at offentliggøre købsprisen, og overtagelsen afventer godkendelse af de tyske og østrigske konkurrencemyndigheder. 
I 2023 genererede de to virksomheder, der begge er familieejede, en omsætning på omkring 128 millioner euro, hvilket placerer dem blandt de førende leverandører af fødevarelogistik i Centraleuropa. 


Brummer Logistik GmbH blev grundlagt i 1977 i Neuburg am Inn i Bayern, hvor selskabet ejer et anlæg på 40.000 kvadratmeter til køle- og frostvarer. Brummer Logistic Solutions GmbH & Co KG blev stiftet i 2021 og råder over 45.000 kvadratmeter lagerplads i St. Marienkirchen i Østrig. De to placeringer muliggør strategisk konsolidering af varestrømme fra hele Europa tæt på grænsen mellem de to lande, hvilket optimerer udnyttelsen af transportkapaciteten og giver mere effektive transittider. 


På kernemarkederne i Sydtyskland og Østrig beskæftiger Brummer Logistik GmbH, som en full service-logistikudbyder af transport, oplagring og kontraktlogistiktjenester af fødevarer på tværs af grænserne mellem Tyskland, Østrig og nabolandene, i dag ca. 950 medarbejdere. 


Brummer Logistik GmbH tilbyder transport- og logistik inden for hele temperaturintervallet, herunder for frosne fødevarer, der skal opbevares ved under minus 18 grader celsius. Derudover tilbyder Brummer omfattende logistikløsninger til kunder i detailhandlen og industrien. 


I 2013 var Brummer Logistik GmbH med til at grundlægge European Food Network, som dækker 34 europæiske lande under Dachser's systemledelse. Inden for netværket har producenter, leverandører og detailhandlere på markedet for fødevarer adgang til netværksdækning for stykgodstransport i Europa. 


- Brummer har været en af markedslederne inden for fødevarelogistik i Østrig og det sydlige Tyskland i mange år, siger Hans Brummer og Simone Brummer-Leebmann, som i fællesskab er administrerende direktører for og ejere af Brummer Logistik GmbH forud for overtagelsen. 


- Vores deltagelse i Dachser's europæiske netværk åbner op for yderligere vækstmuligheder. Derfor tager vi vores partnerskab, som har udviklet sig gennem årene, til næste niveau. Vi styrker vores langsigtede position på markedet og tilbyder vores kunder nye muligheder for grænseoverskridende stykgodstransport og kontraktlogistiktjenester for fødevarer. Det giver også vores medarbejdere tryghed og stabilitet, siger Hans Brummer og Simone Brummer-Leebmann.


Samtidig vil Dachser's kunder få adgang til  Brummer Logistik GmbH's distributionsnetværk i Sydtyskland, Østrig og Slovenien. Virksomheden betjener primært dette netværk med over 350 chauffører på lønningslisten og sin egen flåde bestående af over 300 kølebiler. 


- Med købet af Brummer overtager vi en virksomhed, der har et godt ry som førende på kvalitet. Samtidig er vi glade for at udvide vores eget fødevarelogistiknetværk i Centraleuropa. Kombineret med vores nylige opkøb af Müller Fresh Food Logistics i Holland og Frigoscandia i Nordeuropa befæster vi vores position som en af de førende fødevarelogistikvirksomheder i Europa, siger Burkhard Eling, der er administrerende direktør og koncernchef hos Dachser. 


Distributionskapaciteten udvides 
Når overtagelsen er gennemført, vil Brummer være fuldt integreret i Dachser Food Logistics-netværket. Driften af Brummer Logistik GmbH vil fortsat blive ledet af Max Reih og hans ledelsesteam. Max Reih, der i øjeblikket er Chief Operating Officer hos Brummer Logistik GmbH, vil fremover rapportere direkte til Alexander Tonn og Stefan Behrendt, Deputy Managing Director for Dachser Food Logistics. 


- I løbet af vores partnerskab har Dachser og Brummer opbygget et samarbejde præget af gensidig tillid. Pålidelighed og kvalitet er topprioriteter for Brummer. Udover værdierne som familieejet virksomhed er dette en anden stor lighed mellem os, siger Alexander Tonn. 


Brummer Logistik GmbH's største aktiv er imidlertid virksomhedens medarbejdere, fremhæver Alexander Tonn. 


- Medarbejderne på Brummer's kontorer, i deres logistikfaciliteter og bag rattet i deres biler er højt kvalificerede og motiverede. Med deres gennemprøvede ekspertise inden for især grænseoverskridende transport mellem Tyskland og Østrig giver de garanti for kontinuitet og fremtidig vækst i regionen. Vi er glade for at byde dem velkommen til Dachser, siger Alexander Tonn.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kranproducent ved Aarhus løftede 2023 op på et tilfredsstillende resultat
- Færdselsstyrelsen udsender vejledning om indplacering af lastbiler i CO2-emissionsklasser
- Færgerederi sælger hurtigfærge fra 1998
- Sammensluttede fagforeninger fik godt fem millioner ind
- Arbejdsgiverorganisation fortsætter med samme formand
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Batteri-elektrisk lastbil kan komme i stødet på kort tid
- Sammensluttede fagforeninger fik godt to millioner ind
- To mænd er dømt i sag om flere ton hash
- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst