Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fjenbuskoncern transporterede godt 81.000.000 passagerer i 2023

Tirsdag 2. april 2024 kl: 13:45
Af: Redaktionen

Godt 81 millioner passagerer rejste med det tysk-baserede mobilitets-koncern, Flix, til over 5.600 destinationer sidste år. Det var 34 procent flere end i 2022, hvilket betød, at koncernens samlede omsætning steg med 30 procent til 2 milliarder euro. Flix-koncernen' aktiviteter sker gennem FlixBus, FlixTrain, Greyhound i USA og Kamil Koc i Tyrkiet

Flix-koncernen oplyser, at koncernens justerede driftsresultat for 2023 endte på 104 millioner euro, hvilket svarer til en stigning på 97 millioner euro i forhold til 2022.


- Det stærke årsresultat viser, at vores strategi virker. Resultatet styrker Flix som en førende global rejseteknologivirksomhed. Vi vil fortsætte med at styrke vores position som en global rejsevirksomhed, hvor vi leverer bæredygtige rejser til overkommelige priser, siger André Schwämmlein, der er medstifter og administrerende direktør for Flix Europa.


I Europa steg salget med i alt 1,2 millioner euro, hvilket var en stigning på 46 procent. I alt 55 millioner mennesker rejste med Flix (FlixBus, FlixTrain og tyrkiske Kamil Koc), hvilket var 41 procent flere end året før. I løbet af året udvidede FlixBus også sine aktiviteter til Finland og Grækenland. I Tyrkiet rejste 14 millioner med Kamil Koc, hvilket svarede til en stigning på 8 procent. I alt havde markedet en omsætning på 189 millioner euro.


I USA, Canada og Mexico rejste tolv millioner mennesker med FlixBus og Greyhound sidste år, hvilet var 36 procent flere end året før. Omsætningen steg med elleve procent til 615 millioner euro. I løbet af året blev bookingsystemerne Greyhound og Flix slået sammen for at gøre det nemmere for kunder at søge og bestille rejser på tværs af Nordamerika.


I 2023 udvidede FlixBus sine aktiviteter i Brasilien og startede busforbindelser i Chile. I år har Flix-koncernen etableret sig i Indien, som betegnes som verdens næststørste busmarked. Her har Flix planer om yderligere udvidelser.


Om Flix-koncernen:
  • Flix-koncernen - FlixMobility - er en global virksomhed, der fokuserer på smarte mobilitetsløsninger. Virksomheden tilbyder rejser under mærkerne FlixBus, FlixTrain, Greyhound Lines Inc og Kâmil Koç. Gennem sin forretningsmodel, netværksplanlægning og digitale platform er det lykkedes FlixMobility at etablere sig som Europas største aktør inden for fjernbustrafik. FlixBus er siden strten i 2013 vokset markant. I 2018 blev FlixTrain lanceret i Tyskland, mens koncernen satte verdens første elektriske langdistancebusser i drift i Frankrig. Samme år startede FlixBus buskørsel i USA med det formål at kunne tilbyde en ny rejsemulighed på det amerikanske marked. I 2021 blev FlixTrain lanceret i Sverige og i 2022 købte virksomheden Greyhound Lines Inc.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst