Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner

Mandag 25. marts 2024 kl: 11:16
Af: Redaktionen

Natten til lørdag i tog en 21-årig mand en pirattaxi hjem fra det centrale Aarhus til sin bopæl i den vestlige del af byen. Østjyllands Politi oplyser, at det blev en dyr fornøjelse for den 21-årige mand, da han måtte konstatere, at han var blevet snydt

Østjyllands Politi oplyser, at da den 21-årige mand ankom til endestationen og ville betale, mislykkedes det, hvilket chaufføren umiddelbart accepterede og efterfølgende gav hånd til sin kunde, inden turen blev afsluttet omkring kl. 06.00.
 

Den venlige gestus viste sig dog at være knap så flink, da den 21-årige mand efterfølgende opdagede, at han fra sin jakkelomme havde fået stjålet sin telefon og sit id, mens der fra hans konto var blevet lavet en bankoverførsel på en del tusinde kroner.
 

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen søndag morgen klokken 08.50 og efterforsker sagen nærmere. I mellemtiden opfordrer politiet endnu en gang til, at man holder sig langt væk fra pirattaxaer.


- Vi ser desværre alt for ofte, at særligt unge mennesker bliver snydt, svindlet og franarret store værdier, når de lader sig friste af et godt tilbud om et hurtigt lift hjem i de sene nattetimer, lyder det fra Østjyllands Politi.


Politiet opfordrer til, at hvis man skal til en påskefrokost og vil indtage alkohol, er det en god idé på forhånd at have planlagt, hvordan man kommer hjem, så man ikke lader sig friste af en pirattaxi.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst