Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

S-tog får nye farver på væggene og ombetrukket sæderne

Onsdag 28. februar 2024 kl: 11:45
Af: Redaktionen

Det seneste års tid har 38 af DSB's S-tog i Hovedstadsområdet været en tur gennem malerkabinen. Nu er turen kommet til interiøret, der er opfrisket i varme og rolige og langtidsholdbare farver. Panelerne langs dørene og loftspladerne er malet grå, og den indvendige side af dørene er gjort røde

Sofaerne og klapsæderne har fået nyt betræk og nyt skum. Det nye betræk er i grå farver med røde stikninger og en kontraststribe, der indbyder til, at man deler sofaen med andre.


- Sammen med de store panoramavinduer og lyse vægge skaber de nye farver på paneler, lofter og sæder en mere venlig og imødekommende stemning, siger kundechef i DSB, Charlotte Saltoft Kjærulff.
 

Nye destinationsskilte på vej
Sideløbende med opgraderingen af interiøret udskifter DSB de udvendige destinationsskilte over dørene og på fronterne af togene med LED-display. DSB peger på, at de mekaniske skilte var nedslidte, og at det ikke længere var muligt at skaffe reservedele til dem. LED-display er derimod langtidsholdbart og stort set vedligeholdelsesfrit.


- S-togene kører hver dag med 350.000 kunder, så togsættene trænger til en overhaling. Vi glæder os til, at togene er sat i stand og håber, at vores kunder tager godt imod dem, siger Charlotte Saltoft Kjærulff.


Opdateringen af interiøret i hvert enkelt togsæt tager cirka to uger. DSB forventer at renovere 32 togsæt i år og de resterende frem mod 2028. Erstatningen af destinationsskiltene med LED-displays forventes at være gennemført i løbet af næste år.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU's transportnetværk er blevet revideret
- Amerikansk flyselskab har oprettet direkt rute mellem København og Philadelphia
- Færgerederi har fået ny administrerende direktør
- Trafikselskab tilpasser busafgange i det vestlige Himmerland
- Klimademonstranter får lufthavn til at indstille flyvninger
- Klimademonstranter lukker for lufttrafik til og fra tysk lufthavn
- Beløbsgrænse spænder ben for danske transportvirksomheder
- Politiet kontrollerede skibe i Aarhus havn
- Socialdemokrat fortsætter i EU-Parlamentets beskæftigelsesudvalg
- Landmand skal sidde i EU-Parlamentets transportudvalg
- Nye EU-initiativer skal gøre det lettere og mere bæredygtigt at rejse med tog
- Ny flyer skal hjælpe turister på jernhest

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst