Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
SAG OM FORURENET JORD VED RANDERS:

Selskabet, der ejer grunden til jorddeponi, er på vej i betalingsstandsning

Fredag 23. februar 2024 kl: 11:59
Af: Redaktionen

Da Nordic Waste A/S, der er et selskab i USTC-koncernen, som i sidste ende er ejet af Torben Østergaard-Nielsen og hans to døtre, blev taget under konkursbegæring i januar, mistede et andet selskab i samme koncern - DSH Recycling A/S sit indtægtsgrundlag. Derfor vil selskabet, der ejer grunden, hvor Nordic Waste A/S havde sine aktiviteter, begære en rekonstruktion over for Skifteretten i Randers - hvilket reelt er det samme som at gå i betalingsstandsning


DSH Recycling A/S, der er ejet af DSH Environment ApS, som var ejer af Nordic Waste A/S, står i CVR-registeret opført under Branchekode 90000 - Rensning af jord og grundvand og anden form for forureningsbekæmpelse


Selskabets formål er at udøve virksomhed med nyttiggørelse af jord og restprodukter samt dermed beslægtet virksomhed. Selskabet beskæftiger sig i den sammenhæng også med udlejning og leasing af entreprenørmateriel.


I det seneste regnskabsår fra 1. januar 2022 til 30. april 2023 havde selskabet et overskud på 40.567.325 kroner ud af en bruttofortjeneste på 61.663.201 kroner. Selskabet udbetale et ekstraordinært udbytte til sine aktionærer på 20.000.000 kroner plus et ordinært udbytte på 5.000.000 kroner. 


I det foregående regnskabsår fra 1. januar til 31. december 2021 udbetalte selskabet også et ekstraordinært udbytte på 20.000.000 kroner sammen med et ordinært udbytte på 1.800.000 kroner. Dette år var bruttofortjenesten på 35.816.767 kroner.


DSH Recycling A/S, DSH Environment ApS og Nordic Waste A/S har Sdk Freja A/S som hovedaktionær og indgår dermed i A/S United Shipping & Trading Company - USTC-koncernen - der er ejet af Selfinvest ApS, som er ejet af Selfgenerations M ApS, Selfgenerations N ApS, og Selfgenerations T ApS der er ejet af Mia Østergaard Rechnitzer, Nina Østergaard Borris og Torben Østergaard-Nielsen, med hver en trediedel af anparterne.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst