Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
OPLADNING AF MINDRE BILER:

I januar kom der 844 nye ladepunkter til

Onsdag 21. februar 2024 kl: 10:38
Af: Redaktionen

Stigningen i antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter fortsatte i januar, hvor antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter steg med 844 ladepunkter. I forhold ti december sidste år var der tale om en stigning på 4,9 procent

Med de 844 nye ladepunkter kom det samlede antal offentligt tilgængelige ladepunkter op på 18.199, hvilket var en stigning på  8.309 i forhold til januar 2023. 


Ifølge Transportministeriet er antallet af ladepunkter i gennemsnit steget med 693 ladepunkter pr. måned siden december 2022.


Af den seneste opgørelse over ladepunkter fra Transportministeriet fremgår det, at antallet af el-biler pr. offentligt tilgængeligt ladepunkt har været stigende fra 6,5 el-biler pr. offentligt ladepunkt ved udgangen af januar 2020 til 13,9 el-biler pr. offentligt ladepunkt ved udgangen af januar 2022, da antallet af el-biler voksede hurtigere end antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter.


Siden august 2022 er antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter steget relativt mere end antallet af el-biler, og der har derfor været en faldende tendens i antallet af el-biler pr. offentligt tilgængeligt ladepunkt indtil maj 2023, hvorefter tallet har ligget relativt stabilt. Ved udgangen af januar 2024 var der 11,3 el-biler pr. offentligt tilgængeligt ladepunkt.


Opgørelsen over ladepunkter fra Transportministeriet omfatter ikke ladepunkter tio tuge køretøjer som busser og lastbiler.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst