Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Regeringen har modtaget anbefalinger om fremtidens erhvervsstøtte

Tirsdag 20. februar 2024 kl: 11:12
Af: Redaktionen

Mandag afleverede ekspertudvalget for fremtidens erhvervsstøtte sine anbefalinger til SVM-Regeringen i form af rapporten "Fremtidens erhvervsstøtte - Kortlægning, principper og sanering - Afrapportering fra fase 1 - Februar 2024". Ekspertudvalget, der også har fået tilnavnet Frigast-udvalget efter udvalgets formand, kommer blandt andet med anbefalinger om principper for fremtidens erhvervsstøtte og anbefalinger til sanering af erhvervsstøtten - blandt andet om det danske skibsregister, DIS

- Jeg er glad for i dag at modtage anbefalingerne fra Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte. På vegne af regeringen vil jeg gerne takke ekspertgruppen for det store arbejde med at udarbejde rapporten og anbefalingerne. Regeringen har endnu ikke taget stilling til arbejdsgruppens anbefalinger. Vi vil nu læse rapporten grundigt igennem, og vil i den kommende tid indkalde Folketingets partier til drøftelser om ekspertgruppens anbefalinger, siger erhvervsminister Morten Bødskov (S).


Rapporten, der blev repræsenteret mandag, markerer afslutningen på ekspertgruppens fase 1, som blev stillet i det opdaterede kommissorium for ekspertgruppen i juni sidste år.


Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte består af Christian Frigast (formand), der blandt andet er bestyrelsesformand i Axcel, Lise Kaae, der er administrerende direktør i Heartland, som er ejet af Anders Holch Povlsen, der blandt andet står bag Bestseller-koncernen, professor i økonomi Niels Johannesen og lektor i økonomi Jeppe Druedahl.Interesserede kan hente "Fremtidens erhvervsstøtte - Kortlægning, principper og sanering  - Afrapportering fra fase 1 - Februar 2024" her:


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Havneselskab med tre havne holdt godsomsætningen
- Finsk rederi har åbnet rute mellem Skåne og Polen
- Bornholms største havn nåede rekordomsætning og et resultat over det forventede
- Mobilkran kan løfte 144 ton og øger kapaciteten
- Dansk rederikoncern udvider sit logistiknetværk til Tyrkiet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst