Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Regeringen har modtaget anbefalinger om fremtidens erhvervsstøtte

Tirsdag 20. februar 2024 kl: 11:12
Af: Redaktionen

Mandag afleverede ekspertudvalget for fremtidens erhvervsstøtte sine anbefalinger til SVM-Regeringen i form af rapporten "Fremtidens erhvervsstøtte - Kortlægning, principper og sanering - Afrapportering fra fase 1 - Februar 2024". Ekspertudvalget, der også har fået tilnavnet Frigast-udvalget efter udvalgets formand, kommer blandt andet med anbefalinger om principper for fremtidens erhvervsstøtte og anbefalinger til sanering af erhvervsstøtten - blandt andet om det danske skibsregister, DIS

- Jeg er glad for i dag at modtage anbefalingerne fra Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte. På vegne af regeringen vil jeg gerne takke ekspertgruppen for det store arbejde med at udarbejde rapporten og anbefalingerne. Regeringen har endnu ikke taget stilling til arbejdsgruppens anbefalinger. Vi vil nu læse rapporten grundigt igennem, og vil i den kommende tid indkalde Folketingets partier til drøftelser om ekspertgruppens anbefalinger, siger erhvervsminister Morten Bødskov (S).


Rapporten, der blev repræsenteret mandag, markerer afslutningen på ekspertgruppens fase 1, som blev stillet i det opdaterede kommissorium for ekspertgruppen i juni sidste år.


Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte består af Christian Frigast (formand), der blandt andet er bestyrelsesformand i Axcel, Lise Kaae, der er administrerende direktør i Heartland, som er ejet af Anders Holch Povlsen, der blandt andet står bag Bestseller-koncernen, professor i økonomi Niels Johannesen og lektor i økonomi Jeppe Druedahl.Interesserede kan hente "Fremtidens erhvervsstøtte - Kortlægning, principper og sanering  - Afrapportering fra fase 1 - Februar 2024" her:


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Efter tre måneder ligger Volvo Trucks igen på førstepladsen
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Lastbilchauffør løftede lift, som blev ramt af en bus
- Havneselskab med tre havne holdt godsomsætningen
- Kødleverandør indleder samarbejde med svensk-baseret transportør om det sidste stykke vej
- Dansk isoleringskoncern elektrificeret til- og fra kørslen fra norsk fabrik
- Finsk rederi har åbnet rute mellem Skåne og Polen
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år
- Lysende elektrisk lastbil skal give genklang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst