Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavn ved København havde fremgang i januar

Tirsdag 13. februar 2024 kl: 11:51
Af: Redaktionen

Godt 1,7 millioner passagerer passerede gennem Københavns Lufthavn i januar i år. Dert var syv procent flere end i januar 2023. Hos Københavns Lufthavn peger man på, at der var markant fremgang for langdistanceruterne til både Asien, Mellemøsten og Nordamerika

Det faktiske passagertal for januar i år endte på 1.712.967, hvilket var  gennem terminalerne, hvilket var 115.188 flere end i samme måned sidste år. 
 

- Vintermånederne er generelt ikke så travle i lufthavnen som sommermånederne, men det er tydeligt, at rejselysten fortsætter med at stige. Januar er gået godt, og der er stadig flere passagerer, som vælger at flyve fra Københavns Lufthavn. Det er en positiv udvikling, som vi er meget tilfredse med, siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.
 

London, Oslo og Stockholm var de tre mest populære destinationer i januar - 17 procent af alle passagerer rejser mellem København og en af de tre byer. Efter Storbritannien er Spanien det mest populære land at rejse til.


Størst procentvis fremgang var der på ruterne til Asien og Mellemøsten med henholdsvis 47 og 36 procent flere passagerer sammenlignet med samme måned sidste år. 
 

De direkte ruter mellem København og Asien oplever også fremgang. I januar var der 47 procent flere passagerer sammenlignet med samme måned sidste år. Men der er stadig et stykke vej op til tiden før corona. Seks ud af 10 passagerer er tilbage på ruterne til Asien i forhold til 2019.  
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst