Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vaskekæde vil vaske mere og flere køretøjer

Mandag 12. februar 2024 kl: 11:30
Af: Redaktionen

Vaskekæde vil vaske mere og flere køretøjer

Den danske bilvaskkæde, Wash World, der har over 200 vaskehaller i Norden, melder endnu engang offensivt ud omkring fremtidens vækstplaner. - Vi lægger an til at fortsætte vores vækstrejse både i Norden og i Tyskland. Vores ambition bliver at fordoble både vores indtjening og antallet af vaskehaller hver femte år, siger Lars Kiib Hecht, der er ansat som ny direktør i virksomheden

Danske Wash World har siden 2013 åbnet 203 vaskehaller i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Nu har bilvaskkæden skiftet direktør og ansat Lars Kiib Hecht, som har mere end 25 års erfaring i branchen og blandt andet har bestridt lederstillinger i Circle K og Shell. Den nye direktør har ikke siddet længe på ledelsesgangen, før han kommer med sin første offensive udmelding.


- Wash World har det seneste års tid haft en ufrivillig byggepause, hvor vi har været stækket af blandt andet stigende energipriser og lange leveringstider på en række byggematerialer. Vi har brugt tiden på at stabilisere forretningen og at arbejde med vores kundetilfredshed, og nu lægger vi an til at fortsætte vores vækstrejse både i Norden og i Tyskland. Vores ambition med mig ved roret bliver at fordoble både vores indtjening og antallet af vaskehaller hver femte år, siger han.


Lars Kiib Hecht afløser Martin Olesen, der efter tre år i direktørstolen har valgt at søge nye udfordringer. Den nye direktør har foruden lang erfaring inden for detailhandel og særligt administration, drift og forretningsudvikling med relation til bilvaskehaller også har drevet egen rådgivningsvirksomhed med specifik fokus på bilvask.


Oprindeligt er Lars Kiib Hecht uddannet løjtnant i Forsvaret og har været udsendt på flere internationale fredsbevarende missioner. 


Wash World udmærker sig ved at tilbyde bilvask på abonnement med brug af ny teknologi, hvilket har vist sig at være et populært koncept i Norden. Blandt andet benytter Wash World sig af nummerpladegenkendelse, der gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden på noget tidspunkt at stige ud af bilen.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Belgisk udlejningsvirksomhed har fået den 2.000 fra Holland
- Nyvalgte EU-politikere fra Danmark har fået deres udvalgsposter
- Udvidelse af Aarhus Havn sat på pause - Hvad betyder det for byen
- Italiensk transportvirksomhed bestiller 1.500 lastbiler hos svensk leverandør
- Fødevaregrossist kører elektrisk
- Fredag 19. juli 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Svensk-dansk postkoncern forbedrede sit kvartalsresultat
- Danmark modtager 1,478 milliarder kroner i EU-støtte til danske infrastrukturprojekter
- Køreprøver bliver på dansk, engelsk eller tysk
- Transportvirksomhed i det vestlige Vendsyssel er taget under konkursbehandling
- Elektriske minibusser kommer til Paris med brint-elektrisk lastbil
- Broarbejde tæt på Brenner-passet vil påvirke godstransporten de kommende år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst