Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nordamerikanske vognmænd har fået en ny model at vælge mellem

Onsdag 24. januar 2024 kl: 12:42
Af: Redaktionen

Nordamerikanske vognmænd har fået en ny model at vælge mellem

Volvo Trucks har lanceret en ny udgave af sin Volvo VNL i Nordameria. Volvo VNL leveres i fire forskellige udgaver med optimeret aerodynamik, forbedret brændstoføkonomi og sikkerhed. Den nye Volvo VNL er baseret på en ny platform, der skal være basis for alle kommende teknologier, inklusiv batteri-elektriske, brændselscelle- og forbrændingsmotorer, der kører på vedvarende brændstoffer - eksempelvis brint.


Volvo Trucks fremhæver, at brændstoføkonomien er forbedret med op til 10 procent.


- Den helt nye Volvo VNL er designet til at ændre alt. Forandring kommer dog ikke kun med en nydesignet lastbil - denne produktintroduktion er starten på en ny æra for Volvo Trucks, vores kunder og deres chauffører - et kvantespring fremad, siger Peter Voorhoeve, der er præsident for Volvo Trucks North America.


- Da vi lancerede den første generation af Volvo VN i 1996, satte dens "ukonventionelle" aerodynamiske karosseri en ny standard for den nordamerikanske lastbilindustri. Når vi bringer den helt nye Volvo VNL på markedet, er vi glade for endnu en gang at introducere innovationer, der vil forme fremtiden for transportindustrien i de kommende år, siger han videre.


Den nye Volvo VNL er baseret på en helt ny platform, der skal være basis for alle kommende teknologier, inklusiv batteri-elektriske, brændselscelle- og forbrændingsmotorer, der kører på vedvarende brændstoffer - eksempelvis brint. Med de nye Volvo VNL-modeller introducerer Volvo Trucks den første 24-volts elektriske infrastruktur i den nordamerikanske lastbilindustri. Modellernes aktive sikkerhedsfunktioner vil være standarden for den fremtidige kommercialisering af fuldt autonome lastbiler.











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportcenter ved Korskro øst for Esbjerg kan komme en lokalplan tættere på
- Byråd har bæredygtig Trafik- og Mobilitetsplan på dagsordenen
- Seks sværlasttrailere er kommet til Svebølle
- Prisen på AdBlue har ligget stabilet siden foråret 2023
- Det seneste år har dieselprisen ligget og svinget omkring 14 kroner
- Fredag 9. august 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Energiselskab har ansat en ny markedschef til transportområdet
- Året første syv måneder har budt på flere nyregistreringer
- Juli bød på færre nyregistreringer
- Bioenergi var kilden til vognmandsforretning
- Samsø-firma kører også med kølebiler
- Flere pendlede over Øresundsbron

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst