Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havn på toppen af Danmark får ny vicedirektør

Tirsdag 9. januar 2024 kl: 11:52
Af: Redaktionen

Havn på toppen af Danmark får ny vicedirektør
Mikal Nielsen (tv) sammen med bestyrelsesleder i Skagen Havn, Niels Arnold Lund. (Foto: Skagen Havn)

Mikal Nielsen, der har været ansat hos Skagen Havn siden 2004 - først med funktion som havneassistent og siden 1. maj 2015 med titel af driftschef, er med virkning fra årsskiftet udnævnt til vicedirektør

- Det er fantastisk at være en del af holdet, der har været med til at udvikle havnen. Muligvis står vi stærkere end nogensinde, siger Mikal Nielsen, der glæder sig til den nye rolle og ikke mindst det strategiske samarbejde med bestyrelsen.


- Skagen Havn er en arbejdsplads i kæmpe forandring. Der er en fornuftig økonomi, vi står stærkt på bæredygtighed, vi har de rigtige rammer og en organisation med dygtige medarbejdere, der alle er med til at styrke relationer til eksisterende såvel som nye kunder. Jeg vil gerne takke bestyrelsen og direktør Willy B. Hansen for tilliden - jeg ser frem til de nye udfordringer, siger Mikal Nielsen videre.


Bestyrelsesleder i Skagen Havn, Niels Arnold Lund, peger på, at han er godt tilpas med, at Mikal Nielsen er blevet ansat som kombineret vicedirektør/driftschef i Skagen Havn. 


- For bestyrelsen har det været vigtigt at skabe øget beslutningskraft og sikkerhed i forhold til ledelsessituationen, ligesom det har været et fokus, at der altid vil være en stedfortræder for den administrerende direktør i fraværssituationer, siger Niels Arnold Lund og fortsætter:


- Med forfremmelsen af Mikal Nielsen som Vicedirektør fastholder vi nogle stærke kompetencer og værdier i forhold til den fremadrettede ledelse af Skagen Havn. Det er samtidig et godt signal til havnens kunder om, at der i konkurrenceudsatte markeder tænkes strategisk i forhold til havnens organisation og udvikling, og derigennem kunne være med til at sikre fortsat vækst også for kunderne. Mikal Nielsen vil i den kommende periode udbygge den teoretiske platform og skabe nye netværk ved gennemførelse af en MBA, hvilket naturligvis også kommer Skagen Havn til gode.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Antallet af nyregsiterede lette lastbiler er gået frem med 35,5 procent
- Bestanden af lastbiler over 16 ton er vokset 5,7 procent
- Tyske lastbiler står for godt 52 procent af de lette
- To trediedele er svenske
- Fredag 12. juli 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand valgte to franske med det meste
- Flere faglærte og ufaglærte over 60 år er i arbejde
- Vognmand på Vestsjælland tog ni af et par omgange
- Udenlandsk lastbilchauffør blæste alkometeret op over 2 promille
- Stål-virksomhed kører ud med fransk pusher-trækker
- Lastbilforhandler tilbyder at hjælpe med et tilbud
- Vi er taget på ferie

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst