Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Odense's busser og letbane kører ind i 2024 med billetter til 10 og 15 kroner

Tirsdag 28. november 2023 kl: 11:03
Af: Redaktionen

Kører man ofte med letbane eller bus i Odense, kan man glæde sig over, at de to kampagnebilletter, Ung Odense til en 10’er til passagerer under 26 år, og Odense NU til 15 kroner til passagerer på 26 år eller mere, bliver forlænget minimum frem til august 2024. Det blev besluttet på et møde 17. november i FynBus' bestyrelse, der som trafikselskab har ansvaret for de regionale takster på Fyn og lokalt i Odense

Ung Odense-billetten har været tilgængelig siden sommeren 2022, mens Odense Nu-billetten blev sat til salg i sommeren 2023 i forbindelse med lanceringen af den nye billetløsning med brug af QR-kode på letbanestationer og busstoppesteder.


Passagerne i både busser og letbane har taget godt i mod begge produkter. Formålet med de to billetløsninger var netop at gøre det attraktivt at bruge den kollektive trafik ved at have en lav billetpris og en enkelt billetløsning, der til sammen fjerner mulige barrierer for at få nye kunder i byens kollektive transportsystem.


- At få nye kunder i den kollektive trafik var præcist det, som vores forudgående analyse pegede på, ville ske med kampagnepriserne på Ung Odense og Odense NU. Derfor er det glædeligt, at tallene peger på, at det faktisk er lykkedes, og jeg er glad for, at vi har mulighed for at forlænge disse populære produkter, siger Dan Ravn, der er administrerende direktør i Odense Letbane. 


Også den særlige Pender Odense-billet, hvor man i juni, juli og august kan få et pendlerkort i Odense til 199 kroner pr. måned, forlænges i 2024.  


Inden sommerferien 2024 skal der udarbejdes en samlet evaluering af Ung Odense og Odense NU, som bliver afgørende for produkternes videre fremtid.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Trafikstyrelsen inviterer til konference om jernbanesikkerhed
- Færgerederi vinder bæredygtighedspris med lavere energiforbrug
- Inflationen i EU vil falde hurtigere, og økonomien vokse langsommere
- I januar kom der 844 nye ladepunkter til
- Trafikselskab måler tilfredsheden
- Norsk lavprisflyselskab fløj hjem med et resultat på nyt højt niveau
- Ny og højere bro over bane på Vestsjælland skal erstatte lav bro
- Fragtrute mellem Dublin og Liverpool er i gang
- 23-årig kørte udrykningskørsel i sin egen bil - og fulgte Færdselsloven
- Færgepriserne på ruter fra og til Bornholm ramte stort set rigtigt i 2023
- Lufthavn ved København havde fremgang i januar
- ID-kontrol med transportøransvar har store konsekvenser for svensk og dansk økonomi

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst