Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Topchefen i stor transportkoncern træder tilbage - om et år

Onsdag 18. oktober 2023 kl: 10:39
Af: Redaktionen

DSV's administrerende direktør og koncernchef Jens Bjørn Andersen gennem de seneste 16 år, Jens Bjørn Andersen, træder tilbage med udgangen af september næste år. Hans efterfølger bliver DSV A/S' nuværende vicedirektør - COO - Jens Hesselberg Lund

- DSV har været på en fantastisk rejse under Jens Bjørn Andersens ledelse siden 2008. Han har været medvirkende til at udvikle DSV til en førende global speditør med fremragende økonomiske resultater og i sidste ende i at skabe betydelig værdi for DSV's aktionærer, udtaler Thomas Plenborg, der er bestyrelsesformand i DSV A/S.


- Det er et sandt privilegium at arbejde med Jens Bjørn og jeg vil på bestyrelsens vegne gerne benytte lejligheden til allerede nu at takke ham for hans indsats gennem årene, siger han videre.


Bestyrelsen har benyttet lejligheden til at sætte gang i planen for en efterfølger til Jens Bjørn Andersen. Den plan går ud på at udpege Jens Hesselberg Lund den kommende koncernchef. Jens Bjørn Andersen har sagt ja til at fortsætte som koncernchef indtil september 2024 for at understøtte en god overdragelse og kontinuitet i DSV's øverste ledelsesteam.


Jens Hesselberg Lund, der er født i 1969 og er dansk statsborger, har været med i DSV's ledelse siden 2002 - først som økonomidirektør - CFO - og fra 2021 som vicedirektør - COO, Chief Operating Officer.


- Jens Lund har været en del af direktionen i mange år, og han er kendt og respekteret både internt og eksternt som en visionær og stærk leder. Bestyrelsen er overbevist om, at Jens Lund er den rette person til at drive DSV’s fortsatte vækststrategi og videreudvikle vores globale netværk, kundeservice og digitale infrastruktur, siger Thomas Plenborg videre.


I forbindelse med sin beslutning om at træde tilbage som koncernchef for DSV A/S siger Jens Bjørn Andersen, der er født i 1966:


- Jeg er stolt over de resultater, vi som hold har opnået i DSV gennem mine år som koncernchef. Gennem store opkøb, integrationer og udfordrende logistikmarkeder har vi formået at støtte vores kunder, skabe værdi for vores aktionærer og - ikke mindst - at bringe bæredygtighed højere op på dagsordenen. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, mit lederteam og alle mine DSV-kolleger for deres tillid og støtte gennem årene.


DSV's nye koncernchef, Jens Hesselberg Lund, siger:


- Jeg er beæret over den tillid, bestyrelsen viser ved at give mig muligheden for at lede de næste etaper af DSV’s rejse. Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med Jens Bjørn gennem årene, og med ham i spidsen har vi udviklet virksomheden baseret på stærke værdier og en unik virksomhedskultur. Baseret på dette solide fundament ser jeg frem til sammen med DSV-teamet at fortsætte vores vækstvej og tage os til næste niveau.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Trafikstyrelsen inviterer til konference om jernbanesikkerhed
- Ny og højere bro over bane på Vestsjælland skal erstatte lav bro
- Kombioperatør har 170 daglige afgange
- Kombi-operatør har øget frekvensen mellem Sydtyskland og det østligste Italien
- Jernbaneopertør ser på Hirtshals som udgangspunkt for banetransport
- Østrigsk speditør og togoperatør fra Luxembourg lancerer intermodal forbindelse
- Opgradering af Øresundsbanen er et lovforslag i Folketinget
- Det belgiske EU-formandsskab vil have fokus på kombineret transport
- Udskiftning af sporskifter er sat op i fart
- Sveriges største havn nåede nye containerhøjder
- Dansk shipping-koncern vil introducere baneløsninger i Norge
- Den første nye EC-vognstamme er kommet til Danmark

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst