Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Svensk-dansk postkoncern skal have ny direktør i Danmark

Torsdag 28. september 2023 kl: 10:31
Af: Redaktionen

Peter Kjær Jensen, der er viceadministrerende direktør i PostNord og administrerende direktør i PostNord Danmark, har besluttet at forlade den svensk-danske postkoncern. Han vil fortsat stå til rådighed for PostNord indtil 31. marts næste år

Svensk-dansk postkoncern skal have ny direktør i Danmark
Peter Kjær Jensen forlader PostNord, hvor han har været ansat siden 2014. (Foto: PostNord)
Peter Kjær Jensen bliver ind til videre erstattet af økonomidirektør - CFO - i PostNord Danmark, Nikolaj Grundtvig Ahrenkiel, der indtræder som konstitueret administrerende direktør i PostNord Danmark og bliver medlem af Group Leadership Team pr. 1. oktober. Annemarie Gardshol, der er koncernchef og administrerende direktør i PostNord-koncernen, påtager sig ansvaret for PostNord International. PostNord har sat gang i processen med at finde en permanent afløser for Peter Kjær Jensen.


- Jeg vil gerne takke Peter for hans lederskab, vision og stærke fokus på værdiskabelse gennem de seneste år. Han har arbejdet i PostNord i en vigtig og udfordrende periode i virksomhedens historie og har haft en positiv og varig indflydelse med sit utrættelige fokus på at transformere virksomheden og image samt etablere en stærk præstationskultur. Han har også været en værdifuld sparringspartner for mig i sin stilling som viceadministrerende direktør. Jeg har fuld respekt for Peters beslutning om at forlade virksomheden og ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger Annemarie Gardshol.


Peter Kjær Jensen indtrådte i PostNords koncernledelse i 2014 og overtog i 2016 stillingen som administrerende direktør i PostNord Danmark. I 2019 fik han stilling som viceadministrerende direktør i PostNord og som chef for PostNord International i 2023. Han har ført virksomheden gennem en periode med store omstillinger og implementeret en ny strategi med fokus på at vinde på pakkemarkedet og sikre en økonomisk bæredygtig brevforretning.


- Jeg er meget stolt af det, vi har opnået sammen i de seneste år, på trods af den modvind, vi til tider har haft. PostNord gør hver dag en forskel for vores kunder og samfundet, og virksomheden er godt positioneret til at blive endnu mere relevant for alle vores kunder i fremtiden. Det har været et privilegium at arbejde sammen med så mange talentfulde kolleger og ledere i hele Norden, siger Peter Kjær Jensen.


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ændringsbekendtgørelse om årlig regulering af minimumstimesatser for aflønning af chauffører er udstedt
- Fredag 1. december 2023 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Den fjerde af fire er leveret til vognmand i Skive
- Folketinget har ændret postloven
- Private aktører har både evnen og viljen
- Renovationsbil med tre aksler har gearkasse med automatiseret gearskifte
- Fransk dækproducent har 100 års erfaring med regummiering
- Aarhus-studerende vil mindske ensomhed for lastbilchauffører
- Bedst for klimaet, hvis I bliver i forhandlingsrummet
- Viborgvirksomhed med fokus på transportinformationer vandt initiativpris
- Pakker fylder op hos købmænd og på tankstationer efter Black Friday
- Faldende efterspørgsel udløser fyringer af konsulentansatte på førerhusfabrik i Nordsverige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst