Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lastbil kørte ind i siden af personbil - fører af personbil mistede livet

Tirsdag 26. september 2023 kl: 12:07
Af: Redaktionen

Klokken 18.35 mandag aften fik politiet på Midt- og Vestsjælland via alarm 112 en melding om et alvorligt færdselsuheld i lyskrydset Ringstedvej - Afkørsel 2 på motorvej Rute 23 mod Kalundborg ved Kvanløse syd for Holbæk. En lastbil var kørt ind i siden af en personbil

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at føreren af lastbilen - en 48-årig mand fra Østjylland - ikke kom fysisk til skade ved ulykken, men at redningsmandskabet arbejdede med at få to personer en mand og en kvinde - ud af den påkørte og kraftigt beskadigede personbil.


Føreren af personbilen - en 62-årig mand fra Jyderup - blev reddet ud fra førerpladsen og bragt til sygehuset i Holbæk i ambulance. Politiet oplyser, at han afgik ved døden - formentlig som følge af de alvorlige kvæstelser, han pådrog sig ved påkørslen.


Passageren - en 42-årig kvinde ligeledes fra Jyderup - blev reddet ud i live fra personbilens passagersæde og i en tilkaldt lægehelikopter fløjet til Rigshospitalet til undersøgelse og behandling for alvorlige kvæstelser.


Sammenstødet betød, at politiet afspærrede Ringstedvej i begge retning, ligesom afkørsel 2 fra Motorvej Rute 23 i østlig retning blev afspærret.


Politiet: Lastbilchaufføren kan være kørt over for rødt
En bilinspektør ankom efterfølgende til uheldsstedet for at undersøge de implicerede køretøjer og selve uheldsstedet. Den foreløbige konklusion af undersøgelserne er, at lastbilchaufføren var kørt ad Ringstedvej mod syd og ind i lyskrydset ved afkørselsrampen fra Kalundborgmotorvejen. Ad denne rampe i østlig retning var personbilen kørt ud på Ringstedvej, hvor den blev ramt i venstres side med kraftige beskadigelser til følge.


Lastbilens påkørsel af personbilen medførte, at personbilen blev skubbet sidelæns ind i en mast og snurrede rundt, inden den standsede på Ringstedvej.


Politiets arbejdstese er, at lastbilchaufføren kan være kørt over for rødt lys i lyskrydset ved motorvejens afkørselsrampe, hvilket politiet prøver at få klarlagt ud fra forskellige vidneforklaringer fra andre trafikanter i området på uheldstidspunktet.


Pårørende til både den omkomne fører og den alvorligt kvæstede passager er blevet underrettet om ulykken. Passageren er fortsat indlagt på hospitalet på grund af sine alvorlige kvæstelser.


Politiet afventer bilinspektørens erklæring om de foretagne undersøgelser, ligesom politiet afventer analyseresultatet af den blodprøve, der rutinemæssigt blev udtaget af lastbilchaufføren i anledning af ulykken.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- De fem svenske havne i EU's TEN-T net bevarer deres status
- EU's transportnetværk er blevet revideret
- Aarhus Havn får EU-støtte til etablering af landstrøm til containerskibe
- Færgerederi har fået ny administrerende direktør
- Maskintrailer skal køre nordenfjords - og andre steder
- Del af Limfjordshavn bliver midlertidigt militært område
- 2023-resultat hos blomstertransporttør blev 85 procent mindre end året før
- Transportkoncern opnåede et mindre bruttoresultat med øgede markedsandele
- Vognmand i Vamdrup valgte city gardintrailer med en enkelt aksel
- Spørgsmål om overimplemetering bliver afgjort efter sommerferien
- Beløbsgrænse spænder ben for danske transportvirksomheder
- EU har skærpet sanktionerne mod Rusland og Belarus

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst