Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportministre debaterer transport om mobilitet i social og regional sammenhæng

Torsdag 21. september 2023 kl: 12:55
Af: Redaktionen

EU's transportministre er i dag og i morgen samlet til et uformelt møde, som den spanske transportminisiter har indkaldt til. Spanien er i dette halvår formand for EU's ministerråd

Der er tale om et uformelt møde mellem transportministrene fra de 27 EU-lande, da der ikke vil blive truffet nogle beslutninger på mødet.


På mødet skal ministrene diskutere, hvordan man opnår et velplanlagt trafik- og transportsystem, der er tilgængeligt for alle og imødekommer borgernes behov. Ministrene vil efter planen også fokusere på de udfordringer, som tyndtbefolkede områder står over for.


- Vi skal sikre, at alle har mulighed for at bevæge sig rundt, uanset hvor de bor, og uanset om de har særlige behov. Gennem digitalisering og forskellige rejsekæder kan vi forbedre adgangen til tjenester og fremme mobiliteten, også i tyndt befolkede områder, siger den finske transport- og kommunikationsminister Lulu Ranne og fortsætter:


- Men forholdene og mobilitetsbehovene varierer fra region til region, og det skal der tages højde for, ligesom prisen på mobilitet ikke må udelukke nogen eller svække virksomhedernes driftsbetingelser.


Den finske minister fremhæver, at det set ud fra et finsk synspunkt er vigtigt at udvikle det transeuropæiske TEN-T-netværk for at forbedre den regionale samhørighed. 


Fra finsk side lyder det, at transportnetværket i Europa bør udvikles for at støtte overgangen til bæredygtig transport, multimodalitet og digitalisering af transport. Et velfungerende transeuropæisk transportnetværk og problemfri transport og rejser er til gavn for Finlands og hele EU-områdets konkurrenceevne.


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ændringsbekendtgørelse om årlig regulering af minimumstimesatser for aflønning af chauffører er udstedt
- Fredag 1. december 2023 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Den fjerde af fire er leveret til vognmand i Skive
- Folketinget har ændret postloven
- Private aktører har både evnen og viljen
- Renovationsbil med tre aksler har gearkasse med automatiseret gearskifte
- Fransk dækproducent har 100 års erfaring med regummiering
- Aarhus-studerende vil mindske ensomhed for lastbilchauffører
- Bedst for klimaet, hvis I bliver i forhandlingsrummet
- Viborgvirksomhed med fokus på transportinformationer vandt initiativpris
- Pakker fylder op hos købmænd og på tankstationer efter Black Friday
- Faldende efterspørgsel udløser fyringer af konsulentansatte på førerhusfabrik i Nordsverige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst