Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flensborg-rederi sælger Middelhavnsruter til dansk koncern

Mandag 18. september 2023 kl: 11:35
Af: Redaktionen

Flensborg-rederi sælger Middelhavnsruter til dansk koncern
Fra venstre: Ronny Moriana (Managing Director of FRS Iberia), Götz Becker (CEO of FRS) sammen med Tim Gädecken (Managing Director of FRS Iberia) foran HSC »Levante Jet«. (Foto: FRS)

DFDS oplyser, at rederikoncernen har købt Flensborg-rederiet FRS' (Förde Reederei Seetouristik) spanske selskab, FRS Iberia/Maroc, der driver tre ruter over Gibraltarstrædet mellem Spanien og Marocco. Med købet følger syv skibe - eksempelvis Molslinjens to tidligere ro/pax-færger Mette og Maren Mols fra 1996. De syv skibe har en gennemsnitsalder på 23 år

FRS Iberia/Maroc, der er en division af det tyske short-sea færgeselskab FRS GmbH & Co. KG med hovedsæde i Flensborg, har hovedkontor i Tarifa i Spanien og startede sin virksomhed i 2001. FRS Iberia/Maroc driver tre short-sea færgeruter over Gibraltarstrædet, der forbinder Spanien og Marokko.


- Vi er meget glade for at udvide vores netværk til at omfatte et af Europa's betydningsfulde færgemarkeder, som vi forventer vil vise vedblivende høj vækst understøttet af den igangværende near-shoring af forsyningskæder til Europa, siger Torben Carlsen, der er administrerende direktør i DFDS.


Han suppleres af Mathieu Girardin, der er Head of DFDS’ Ferry Division og EVP, som peger på, at købet af FRS Iberia/Maroc er en fantastisk mulighed for DFDS til at skalere sin forretningsmodel. 


- Vi vil bruge vores styrker og erfaringer, ikke mindst fra Kanalens short-sea færgemarked, til at videreudvikle Gibraltarstrædets færgeinfrastruktur, mens vi understøtter regional turisme og handel, siger Mathieu Girardin.


Hos Flensborg-rederiet FRS fremhæver Götz Becker, der er administrernede direktør i FRS Group, at FRS Iberia/Maroc har opereret med stor succes i mere end to årtier. 


- Vi er glade for at have fundet en partner i DFDS, som vil drive virksomheden videre på en gennemprøvet måde og sikre dens fortsatte vækst og passe godt på vores medarbejdere, siger Götz Becker.


Efter et ødelæggende jordskælv i Marokko for nyligt har FRS Group tilbudt marokkanske myndigheder at hjælpe med transport af nødforsyninger, medicin og andet nødhjælpsudstyr. DFDS bakker op om bestræbelserne og undersøger gennem diplomatiske repræsentanter mulighederne for at yde yderligere bistand.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Belgisk udlejningsvirksomhed har fået den 2.000 fra Holland
- Nyvalgte EU-politikere fra Danmark har fået deres udvalgsposter
- Udvidelse af Aarhus Havn sat på pause - Hvad betyder det for byen
- Italiensk transportvirksomhed bestiller 1.500 lastbiler hos svensk leverandør
- Fødevaregrossist kører elektrisk
- Fredag 19. juli 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Svensk-dansk postkoncern forbedrede sit kvartalsresultat
- Danmark modtager 1,478 milliarder kroner i EU-støtte til danske infrastrukturprojekter
- Køreprøver bliver på dansk, engelsk eller tysk
- Transportvirksomhed i det vestlige Vendsyssel er taget under konkursbehandling
- Elektriske minibusser kommer til Paris med brint-elektrisk lastbil
- Broarbejde tæt på Brenner-passet vil påvirke godstransporten de kommende år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst