Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Global logistikvirksomhed fra Hvidovre køber op Schweiz

Torsdag 14. september 2023 kl: 13:59
Af: Redaktionen

Global logistikvirksomhed fra Hvidovre køber op Schweiz
Stefan Zangger, ejer af Belglobe (tv), og Lars Syberg, administrerende direktør EMEA ekskusiv Nordics hos Scan Global Logistics.

Den danskbaserede transport- og speditionsvirksomhed, Scan Global Logistics A/S, der har hovedsæde i Hvidovre, har købt Belglobe i Schweiz for at få adgang til et nøglemarked i Europa

Scan Global Logistics peger på, at det er et logisk valg for en global logistikudbyder at ville etablere sig i Schweiz, der er kendt for sin effektive infrastruktur og fordelagtige nærhed til vigtige europæiske markeder - og er hjemmebasen for mange brancheførende og multinationale virksomheder i forskellige brancher. 


Scan Global Logistics får ved at købe Belglobe GmbH tæt på tre årtiers markedstilstedeværelse og en stærk position inden for industrier som Pharma Healthcare og luksusforbrugsvarer i Schweiz, umiddelbar nærhed til multinationale virksomheders centrale indkøb og supply chain management samt kort afstand til store europæiske markeder som Tyskland, Frankrig, Italien og Østrig, hvilket muliggør effektiv distribution af varer over hele kontinentet.


Belglobe, der har hovedsæde i Avenches vest for Bern i den nordvestlige del af Schweiz, blev grundlagt i 1994 af Stefan Zangger. Belglobe tilbyder specielle logistikløsninger inden for temperaturstyret farmatransport (BelCool) og tilbyder kunderne højsikkerhedstransport af luksusvarer, såsom ure og smykker (BelSafe).


Derudover har Belglobe gennem årene opbygget en stærk position på det sydamerikanske marked, når det gælder luftfragttjenester.Siden 2016 er SGL vokset fra at være til stede i 17 lande til 48 lande i dag. Målet er lokal repræsentation i 60 lande og tilstedeværelse i 24 ud af 25 af verdens største økonomier.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Støtteordning til grøn indenrigsluftfart er sendt i høring
- Lufthansa Cargo lancerer fragtoperationer fra München
- Lufthavnen ved Aalborg oplevede stigende passagertal i maj
- Brancheorganisation på transportområdet får ny bestyrelsesleder
- Internationalt samarbejde er vigtigere end nogensinde
- Lufthavn fremviser kvartalsoverskud på 98 millioner kroner før skat
- Lufthavn ved Aalborg havde fremgang i april
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst