Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Speditionsfirmaer i samme gruppe etablerer oversøisk samarbejde i delt ejerskab

Onsdag 30. august 2023 kl: 10:06
Af: Redaktionen

Speditionsfirmaer i samme gruppe etablerer oversøisk samarbejde i delt ejerskab
Administrerende direktør i Alpi Air & Sea, Morten Høgsberg Nielsen, og to af de svenske partnere, de Frida Jalking og Fredrik Barner, etablerer oversøisk samarbejde.

Alpi Air & Sea i Danmark, der er blandt de tre største selskaber i Alpi Group, og Alpi Sverige etablerer oversøisk samarbejde i delt ejerskab - Alpi Air & Sea AB

Sverige er det femte land, som den danske del af det globale speditionsfirma Alpi Group, får medejerskab af eller ledelsesansvar for. Ud over Alpi i Danmark er det danske Alpi-team ligeledes involveret i Alpi i Kina, Norge og Finland - og nu også i Sverige.


Alpi i Danmark er blandt de tre største selskaber i Alpi Group - sammen med Alpi USA og moderselskabet Albini & Pitigliani i Italien.


- Vi har nogle managementkompetencer i Danmark, som i kombination med god lokal ledelse har vist sig som en god og brugbar model. Derfor betror vores italienske ejere os mere og mere indflydelse på globalt plan, siger administrerende direktør i Alpi Air & Sea, Morten Høgsberg Nielsen, og fortsætter:


- Alpi Group har afdelinger i 77 lande worldwide, og Alpi i Danmark har gennem årerne udviklet sig betragteligt med vågent øje for udviklingsmuligheder. Vi har et enormt stærkt set up i USA med 11 kontorer og erfarne danske kollegaer på begge sider af Atlanten, der har hands on på den betydelige mængde varer og gods, som sendes til det amerikanske marked. USA er Danmarks største eksportmarked.


Svenske erfaringer
Om baggrund for opstart af Alpi Air & Sea AB fortæller to af de svenske partnere Frida Jalking og Fredrik Barner, at det har været afgørende for dem, at kunne kombinere det fundament, som Alpi Group er funderet på, med deres globale erfaringer med international handel, logistik og transport. 


- Vi sigter mod longterm relationer og partnerskaber - både i forhold til kunder og kollegaer. Når man kombinerer historie og erfaringer med innovation og udvikling, så sker der ofte noget meningsfuldt og værdiskabende, siger Frida Jalking og Fredrik Barner.


Begge svenske partnere har stor erfaring med speditionsbranchen - specielt livsstilsbranchen og tekstilindustrien. Frida Jalking har i over 20 år håndteret forsendelser for den svenske tekstilindustri. Fredrik Barner har i 8 år været udstationeret i Kina og har således stor erfaring med asiatiske logistik set ups og løsninger. Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthansa Cargo lancerer fragtoperationer fra München
- Lufthavnen ved Aalborg oplevede stigende passagertal i maj
- Brancheorganisation på transportområdet får ny bestyrelsesleder
- Internationalt samarbejde er vigtigere end nogensinde
- Lufthavn fremviser kvartalsoverskud på 98 millioner kroner før skat
- Lufthavn ved Aalborg havde fremgang i april
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Toldhund fandt et kilo hash gemt i valnødder

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst