Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Passagertallet nåede højt op på Djursland

Onsdag 3. maj 2023 kl: 13:39
Af: Redaktionen

I løbet af april nåede passagertallet i Aarhus Airport ved Tirstrup på Djursland op over niveauet for sidste år og for 2019 - året før coronavirussens ankomst til Europa. I forhold til april sidste år var der tale om en fremgang på 59 procent på de internationale forbindelser. Aarhus Airport fremhæver også, at passagertallet på de internationale forbindelse lå 44 procent højere end i april 2018. Passagertallet på indenrigstrafikken holdt derimod blot nogenlunde niveauet

I april rejste i alt 47.602 passagerer ud eller ind af lufthavnen på Djursland, hvilket svarer til en samlet stigning på 39 procent set i forhold til samme måned i 2022. De positive takter fortsætter, hvis tallene sammenholdes med 2019, hvor det tilsvarende april-tal var på 40.483 flyrejsende. Det er især den internationale flytrafik, der er gået frem. Set i forhold til 2019 steg udenrigstrafikken i april 2023 med 44 procent, mens indenrigstrafikken nogenlunde holdt niveauet.


- Passagertilvæksten i april er et stærkt pejlemærke for de næste travle måneder, hvor sommerrejseplanerne for alvor træder i kraft. De flotte tal tager afsæt i et øget antal afgange til eksisterende destinationer og opstart af nye ruter med fyldte fly. Erhvervsruterne er tilbage på god frekvens, og by- og soldestinationerne oplever stor opmærksomhed fra østjyske rejsende, siger Lotta Sandsgaard, der er ny administrerende direktør i Aarhus Airport.


Lotta Sandsgaard forventer, at den positive udvikling fortsætter, og det snart er slut med at sammenligne tallene med 2019.


- Tiden med at benchmarke op imod 2019, kan vi snart lægge bag os. Vi oplever stor efterspørgsel efter klassiske destinationer samtidig med, at der er nye bevægelser i markedet. Vi ser nye trends, gæsterne har ændrede rejsemønstre, og de søger ny rejseinspiration. Vi arbejder derfor på at fastholde og øge passagerudviklingen i takt med efterspørgslen og samtidig innovere med nye spændende destinationer, siger Lotta Sandsgaard.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn lægger arealer til midlertidigt militært område
- Toldere fandt knap tre ton narkotika sidste år
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst