Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Operationens nye leder startede som speditørelev i Kolding for 17 år siden

Mandag 20. marts 2023 kl: 13:05
Af: Redaktionen

33-årige Nicolai Winter er Dachser Denmarks nye Operations Manager i Hvidovre. Han skal blandt andet stå i spidsen for at optimere processerne i filialen og søsætte nye projekter med bæredygtige logistikløsninger. Nicolai Winter, der tiltrådte stillingen som Operations Manager European Logistics mandag 16. januar har mange års erfaring inden for både ledelse og transportbranche

Operationens nye leder startede som speditørelev i Kolding for 17 år siden
33-årige Nicolai Winter er Dachser Denmarks nye Operations Manager i Hvidovre.
Nicolai Winter har senest været Area Sales Manager hos PostNord i Stockholm, men han er et kendt navn i Dachser-koncernen, da han gik ind i logistikbranchen i 2006 hos Dacher i Kolding - først som afløser på terminalen, derefter som speditørelev. Efter elevtiden bragte tilfældighederne ham til Stockholm, hvor han i 2014 blev Operations Manager og senere overgik til Sales Manager for Dachser Swedens filial i den svenske hovedstad.


- Jeg er meget glad for at have Nicolai om bord, siger Peter Hut, der er General Manager for Dachser Denmarks filial i Hvidovre. 


- Nicolai har erfaring fra næsten alle dele af Dachser. Han har et indgående kendskab til vores europæiske netværk for vejtransport og har været vant til at navigere i vores systemer, men han kender også arbejdsgangene. Jeg er sikker på, at med Nicolai ved roret for vores daglige drift vil vi fortsætte væksten og etablere vores Hvidovrefilial som en pionér inden for innovative og bæredygtige logistikløsninger, siger han videre.


33-årige Nicolai Winter ser frem til udfordringen. Hans nye rolle er kendetegnet af et skift fra bopæl og arbejde i Stockholm i Sverige til København i Danmark.


- Jeg har savnet at være Operations Manager. Der er fart på, man er involveret i det operationelle og analyserer for at finde de mange muligheder i filialen. Selvom jeg har siddet i sådan et job tidligere, er det en anden og større filial med flere medarbejdere, og det er en ledelsesudfordring, som jeg ser frem til, siger Nicolai Winter.


Den bedste idé vinder
Hvidovre er et geografisk knudepunkt for Dachsers nordiske netværk. Samtidig er det også her, Dachser's nordiske hovedkontor er placeret i samme bygning, og her er Nicolai Winters svenske erfaring en fordel.


- Jeg ved, hvordan organisationen i Sverige fungerer - det skal vi bruge til at udvikle os sammen og udnytte vores nordiske linjebilers fulde potentiale. Samtidig skal vi udvikle vores ladeinfrastruktur her på matriklen, så vi kan optimere vores brug af elkøretøjer og øge både omsætning og indtjening, siger Nicolai Winter og fortsætter:


- Jeg er den type leder, der foretrækker at forebygge problemerne i stedet for at være brandslukker. Jeg stoler 100 procent på, at mine kollegaer er der af én årsag. De er eksperter, der laver det, de er bedst til, og så skal jeg nok gøre det, jeg er bedst til - nemlig at skabe et samlet sprog, så vi føler, at vi udvikler os sammen som en gruppe. Kan jeg få alle dem omkring mig til at blomstre op og komme med de gode idéer, så er min indstilling, at den bedste idé vinder over både ledelse og politik internt.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Havn i Nordvestvendsyssel overgår sine egne forventninger
- En takker af - og en anden tager over
- Nedbygget trailer har lift på første og selvstyring på fjerde aksel
- Brancheorganisation på transportområdet får ny bestyrelsesleder
- Internationalt samarbejde er vigtigere end nogensinde
- Cyklist stødte ind i lastbil
- 17-liters dieselmotor har 780 heste i sig
- Nyt svensk selskab fokuserer på ladeløsninger til tunge transporter
- Brancheorganisation for bilimportører skifter navn
- I Eindhoven har de bygget lastbiler i 75 år
- Fire uger lang strejke er slut
- Avisomdeler etablerer nordjysk pakkecentrum på Østhavnen i Aalborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst