Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aalborg Lufthavn åbner for rejsefestival

Torsdag 26. januar 2023 kl: 10:17
Share  


Af: Redaktionen

Aalborg Lufthavn sætter fokus på sommerens rejseudbud første udgave af Aalborg Rejsefestival søndag 29. januar, hvor 22 rejseudbydere dagen igennem står klar med gratis rejseforedrag, konkurrencer og rejsetilbud


Sommersæsonen 2023 byder på ét af historiens største rejseudbud fra Aalborg Lufthavn - herunder et stort charterprogram og nye direkte ruter til Alicante, Barcelona, Island og New York - som bliver præsenteret på Aalborg Rejsefestival søndag 29. januar fra klokken 10.00 til 17.00 i Aalborg Lufthavn.


- Vi oplever en rigtig høj rejselyst i øjeblikket, som har været stødt stigende i løbet af 2022. Det er derfor fantastisk, at vi i sommeren 2023 har et rejseudbud i Aalborg Lufthavn, der kan matche den store rejselyst, som i for lang tid har været skubbet lidt i baggrunden. Timingen til at prøve kræfter med et arrangement som Aalborg Rejsefestival, kunne derfor ikke være bedre. Opbakningen fra turoperatører, charterbureauer og flyselskaber har været over al forventning, og vi ser frem til en spændende dag med rigtig mange besøgende i hele lufthavnen, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.
 

Under Aalborg Rejsefestival er gate 4 og 5, Ankomsthal 2 og restauranten Gastro Pub åben for alle besøgende, hvor der er lejlighed til enten for at snakke med de mange charter- eller specialrejsebureauer, tage til gratis rejseforedrag eller få en bid mad - måske i en af de to pølsevogne, der er sat op til dagen, og hvor der er gratis hotdogs til de første 500 gæster.


På rejsemessen er der også et hav af konkurrencer. Der er alt fra gavekurve til rejsegavekort og flybilletter på højkant. Derudover viser North Flying et privatfly frem, og F-16 simulatoren står klar.


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Flyselskab køber 750 ton bæredygtigt flybrændstof
- Det er yderst sikkert at flyve i Danmark
- Regeringen udnævner ny formand for klimapartnerskab
- Grækenland er ramt af strejke
- Grønlandsrute til København flyver på mere biobrændstof
- Tidligere havnedirektør bliver ny luftfragtsdirektør i midtjysk lufthavn
- Norsk flyselskab er vurderet som det mest bæredygtige i Danmark
- Rådgivningsvirksomhed har set på klimabelastningen fra rejser med tog, fly og bil
- 22,1 millioner rejsende bidrog til overskud i Danmarks største lufthavn
- Terminaludvidelsen i Billund er officielt indviet
- Lufthavn får ny direktør med piloterfaring og eget fly
- Midtjysk lufthavn lagde terminal til godt 200.000 passagerer i februar

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst